Bayan Kuaförleri Sali Günleri Kapali Olacak

Karaman Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi 30 Nisan 2012 tarihine kadar bayan kuaförlerinin sali günleri kapali olacagini bildirdi.

Bayan Kuaförleri Sali Günleri Kapali Olacak
Oda Baskani Ali Biçer, yaptigi yazili açiklamada, hafta tatili ve Belediyeler Kanunu'na göre bir çok esnaf ve sanatkar gibi berberler ve kuaförlerin de pazar günleri is yerlerini açamayacaklarini belirtti.
Fakat genelde dügünlerin pazar günleri olmasi ve hafta içi çalisan kadinlarin kuaförlere pazar günü gelebildikleri için kuaför esnafindan tatil gününün degistirilmesi konusunda yogun talep geldigini ifade eden Biçer, sunlari kaydetti:
"Bunun için bayan kuaförleri ile oda yönetimi olarak bir toplanti yaptik. Konuyu masaya yatirdik. Yapilan toplanti sonucunda geçen yil oldugu gibi bu senede kanunun odamiza verdigi yetkiye göre, kuaförler 30 Nisan 2012'ye kadar is yerlerini pazar günleri açik tutacak, ancak sali günü kapatacaklar. Herkesin mutlaka bir gün tatil yapmaya ihtiyaci var. Bu karara izinsiz olarak uymayan esnaf, tespit edilerek birlik disiplin kuruluna sevk edilecek."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284