Bayir: Hep Birlikte Dik Duracagiz

1 Kasim`da yapilacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri`nde AK Parti`den milletvekili adayi olmak üzere Karaman Il Baskanligina aday adayligi basvurusu yapan Mustafa Bayir, `Ülkemizin içinde bulundugu bu zorlu süreci alninin akiyla atlatabilmesi ve 2023 hedeflerine güvenle varabilmesi için bende varim.` dedi.

Bayir: Hep Birlikte Dik Duracagiz

AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü'ye adaylik basvuru dosyasini teslim eden AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayi Mustafa Bayir, 30 yili askin bir süredir Karaman'da aktif siyaset yaparak çiraklik ve kalfalik dönemini tamamladigina inandigini dile getirerek; "25 yila yakin Il Genel Meclis üyeligi ve 3 yil da Il Genel Meclis Baskanligi yaptigim sürede gezmedigim mahalle, köy, kasaba ve ilçe birakmadim. Ilimizin tamamina hizmet götürmek için elimden geleni yaptim. Hiçbir zaman mesai kavrami gütmedim ve telefonumu 24 saat açik tuttum. Insallah daha fazla hizmet etme firsati bulurum." dedi.
Ülkemizin içinde bulundugu kaos ortamina da deginen Mustafa Bayir; "Bugün dünden daha çok bir ve beraber olmak zorundayiz. 7 Haziran seçimlerinden sonra içerideki ve disaridaki düsmanlarimiz ülkemizi Irak, Suriye ve Misir'a çevirmeye çalisiyorlar. Üçüncü havalimani, Kanal Istanbul, Marmaray gibi birçok projeyi durdurmaya çalisan ve Türkiye'nin büyümesini hazmedemeyen bu hainlere firsat vermemek adina AK Parti'nin çatisi altinda bir araya gelmeliyiz. Ülkemizin huzur ve güveni her seyin üzerindedir. " seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284