Bayır Ve İhsaniye Köylerine Ziyaret

Vali Fahri Meral, İlimiz merkeze bağlı Bayır ve İhsaniye köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Bayır Ve İhsaniye Köylerine Ziyaret

24 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilen köy ziyaretleri kapsamında Vali Fahri Meral, Bayır köyü ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Meral, daha sonra okul yemekhanesinde incelemelerde bulunarak İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve Okul Müdürü Nurcan Şahin’den bilgiler aldı.

Okul yemekhanesindeki incelemelerinin ardından okul bahçesinde karşılaştığı öğrencilerle derslerinin durumu ve hedefleri hakkında bir süre sohbet eden Vali Meral, ziyaretin sonunda günün anısına okul yöneticileri ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Vali Fahri Meral, Bayır köyüne gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemeleri sırasında köyde yaşamını sürdüren ve yakından ilgilendiği yürüme engelli vatandaşımızın durumu hakkında köy muhtarı Ahmet Esen’den bilgiler alarak sorun ve taleplerini dinledi.

İhsaniye köyü ile ziyaretlerine devam eden Vali Meral, burada köy muhtarı Habib Demirel ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Ziyarette, muhtar Demirel’den köyün ekonomik durumu ve genel yapısı hakkında bilgiler aldı. Köy muhtarlığında bir araya geldiği vatandaşlarımızdan köyün sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, yaşanan sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

Vali Fahri Meral’in Bayır ve İhsaniye köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlere; İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284