Bayragimizin Indirilmesi Muhasebecilerin Gündemindeydi

Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi Baskani Ayhan Sanci, ` Ugruna binlerce sehit verdigimiz bayragimiza uzanan kirli eller bulunmali ve hesabi bir an önce adalet önünde sorulmali ve bir daha böyle provokatif eylemlere izin verilmemelidir` dedi.

Bayragimizin Indirilmesi Muhasebecilerin Gündemindeydi

Karaman SMMOB odasi üyeleri oda toplanti salonunda düzenlenen bir egitim programi öncesi Diyarbakir 2'nci Hava Kuvvet Komutanligi'nda direkteki Türk bayraginin bir gösterici tarafindan indirilmesini protesto ettiler. Toplanti öncesinde ilk önce üyelere Türk Bayragi dagitilirken bir slayt gösterimi yapildi.
Sanci burada yaptigi konusmada, bayragin, özgürlügümüzün ve bagimsizligimizin sembolü oldugunu, Diyarbakir Lice’de bayragimizin indirilmesini kabul etmediklerini ve provokatif saldiriyi lanetlediklerini söyledi.
Türkiye'de yasayan herkesin baris ve kardeslikten yana oldugunu ifade eden sanci, sunlari kaydetti:
" Kimse çatisma istemiyor. Türk'ü, kürdü, Laz'i, Çerkez'i 76 milyon Türk insaninin ortak degeri olan bayragimiza yapilan bu saldiriyi esefle kiniyoruz. Ugruna binlerce sehit verdigimiz bayragimiza uzanan kirli eller bulunmali ve hesabi bir an önce adalet önünde sorulmalidir. Bir daha böyle provokatif eylemlere izin verilmemelidir. Devletimiz basta terör örgütü olmak üzere ülkemizi bölmek isteyen hainlere asla firsat vermemeli, gerekli önlem ve tedbirleri almalidir. Çözüm süreci adi altinda yapilan bu tür simarikliklar, tahrikler, kardesi ,kardese kirdirma girisimidir. Ne demek yol kesmek? Ne demek kimlik kontrolü yapmak? Sessizligimiz efendiligimizdendir. Uysal atin çiftesi pek olur. Herkes haddini ve hududunu bilmeli."
Daha sonra katilimcilara Yeni KDV Genel Uygulama Tebligi anlatildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284