Bayramda Trafik Canavari 3 Can Aldi

Ilimizde 5 günlük bayram tatili içerisinde Ermenek ve Mut’ta meydana gelen kazalarda üç kisi hayatini kaybetti.

 Bayramda Trafik Canavari 3 Can Aldi

Ilimize bagli Ermenek ilçesinde meydana gelen kazada, 1 kisi öldü, 5 kisi de yaralandi.

Kaza, Gökçeseki köyü yakinlarinda meydana geldi. Eyüp Sahin (33) yönetimindeki plakasiz çapa motoru sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile römorkta bulunan Asiye (75), Ayse (32), Yayla (12) ve Elizabeth (32) ile esi Mustafa Sahin (36) yaralandi. Ermenek Devlet Hastanesine kaldirilan yaralilardan Asiye Sahin, yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamadi.
Mersin’in Mut ilçesinde traktörün uçuruma yuvarlanmasi sonucu meydana gelen kazada ise 2 kisi öldü, 2 kisi yaralandi.
Edinilen bilgiye göre, ailesiyle Karaman'dan Mut ilçesine gelen Önder Sahin'in (43) kullandigi plakasi ögrenilemeyen traktör, direksiyon hakimiyetinin kaybolmasi sonucu uçuruma yuvarlandi. Kazada sürücü Önder Sahin ile birlikte traktörde bulunan oglu Burak Sahin (11) hayatini kaybetti.
Sürücünün diger oglu Yasin Sahin (7) ile babasi Mehmet Ali Sahin (66) yarali olarak Mut Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.
Bir diger kaza ise Karaman-Konya karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Naci B. (25) yönetimindeki 34 FK 2513 plakali otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan Halime B. (22), Fatih B. (20), Neslihan B. (19) ile Z.F.B (1) yaralandi. Yaralilar kaldirildiklari Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi. Yaralilarin hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi.
Kazalarla ilgili sorusturma baslatildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284