Belediye Başkanı Çalışkan’dan Gece Yarısı Kar Mesaisi

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, dün akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışından dolayı belediye ekiplerince yürütülen kar temizleme çalışmalarını denetledi.

Belediye Başkanı Çalışkan’dan Gece Yarısı Kar Mesaisi

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, beraberindeki Başkan Yardımcıları Duran Kabaağaç, Abdullah Bağırgan ve Meclis Üyesi Mustafa Sarı, fen işleri ekiplerince yürütülen kar temizleme çalışmalarını yakından takip etti.

“Vatandaşlarımızın kar yağışından dolayı herhangi bir aksaklık yaşamamaları için 24 saat hazır vaziyette” diyen Başkan Çalışkan şunları kaydetti: “ Karaman Belediyesi olarak kış öncesinde yoğun kar yağışı karşısında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Çok şükür beklediğimiz kar yağışı Karaman’da başladı. Gece saatleri itibari ile şiddetini artıran kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz vakit kaybetmeden sahaya indi. Kar küreme, tuzlama çalışmalarımız şehrimizin dört yanında sürüyor.”

Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları Sabah Saatlerine Kadar Devam Etti

Gece saatlerinde belediye ekiplerince başlatılan kar küreme ve tuzlama çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. Şehir genelinde büyük bir aksaklık yaşanmadı. Belediye Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, sabah saatleri itibari ile çalışmalarına devam etti. Özellikle sağlık kuruluşları ve eğitim kurumlarına ulaşımın sorunsuz bir şekilde sağlanması için bu kurum ve kuruluşlara giden güzergâhlar üzerinde çalışan ekipler daha sonra ara sokaklar ve işlek caddelerde çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden Vatandaşlara Uyarı !

Kar küreme ve tuzlama çalışmalarında görev alan belediye personeli 24 saat hazır halde bulunuyor. Karaman Belediyesince yapılan açıklamada: “Kar yağışı ve buzlanma nedeni ile vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamamaları için ekiplerimiz 24 saat hazır halde bulunmaktadır. Sıcaklık değerlerindeki düşüşten dolayı özellikle akşam saatlerinde buzlanma beklenmektedir. Vatandaşlarımızın trafikte dikkatli olmalarını, mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, araçlarıyla kar lastiği veya zincirsiz trafiğe çıkmamalarını, önemle rica ederiz” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284