Belediye Baskani Samur’dan Antalya Karamanlilar Dernegine Ziyaret

Karaman’in Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, Antalya Karamanlilar Dernegini ziyaret etti.

Belediye Baskani Samur’dan Antalya Karamanlilar Dernegine Ziyaret

Belediye Baskani Hayri Samur’u Antalya Karamanlilar Dernegi Baskani Orhan Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile Çevrekavak Mahallesi Güzellestirme ve Kalkindirma Dernegi Baskani Kemal Merdan karsiladi. Ziyarette Antalya Karamanlilar Dernegi olarak yaptiklari çalismalar hakkinda bilgi veren Dernek Baskani Orhan Yüksel, sivil toplum kurulusu olarak hemsehrilik ruhunu gelistirmek, yasanan yerdeki etkinlikleri, örf, adetleri yasamak adina bir araya geldiklerini, imkanlar ölçüsünde faaliyetler yaptiklarini belirti. Belediye Baskani Hayri Samur’un ziyaretinden dolayi ayri bir mutluluk duyduklarini da ifade eden Dernek Baskanlari Yüksel ve Merdan her türlü ilgi ve destekleri için Samur’a tesekkür edip basarilarinin devamini diledi.
Dernegin ve hemsehrilerinin sorunlarini dinleyen Belediye Baskani Samur, hizmet döneminde gerçeklestirdigi çalismalar ve projeler hakkinda dernek üyelerini bilgilendirdi. Baskan Samur, hizmet üretirken hep iç içe oldugu, görüs alisverisinde bulundugu STK’larla ayni prensipler dogrultusunda çalismayi sürdürecegini belirterek, “Biz yalnizca belirli zamanlarda degil her vakit gönüllülük esasina dayali faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslarimizla birlikteyiz" diye konustu.
Samur, hemsehrilik ruhunu gelistirmek adina yaptiklari her türlü faaliyetlerden dolayi Dernek Baskanlari Orhan ile Merdan ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284