Belediye Bayram Tedbirlerini Aldi

8 Agustos’ta baslayacak olan Ramazan bayrami öncesinde ilimiz Belediyesi vatandaslarin bayrami rahat geçirebilmeleri için tedbirini aldi.

Belediye Bayram Tedbirlerini Aldi

Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Bayram süresince sehir içerisinde ulasim hizmeti veren halk otobüsleri ücretsiz yolcu tasiyacak. Bayramin 1. 2. ve 3. günü ücretsiz olan otobüsler, sabah saat 08:00’den gece 23:00’e kadar saat basi sefer düzenleyecek.
Mezarlikta Düzenlemeler Tamamlandi
Arife gününden itibaren ziyaretçi akinina ugrayan sehir mezarliginda, araç park alanlari düzenlendi, çesmelerin bakim ve onarimi yapildi, mezar aralarindaki yabanci otlar yeniden temizlendi ve vatandaslarin mezar baslarina su tasimalari için su bidonlari hazirlandi.
Cuma günleri hoparlör sistemi ile okutulan Kur’an-i Kerim, Arife günü de okunmaya devam edecek.
Ayrica Kent mezarligini ziyarete gelen yasli, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaslarimiz Arife günü görevlilerce mezarlik içerisinde araçla tasinacak.
Zabita, Su Ariza ve Çagri merkezi 7 gün 24 saat Hizmet Veriyor
Karaman Belediyesi’nden yapilan açiklamaya göre bütün günler oldugu gibi 153 Zabita, bayramda da 24 saat hizmet verecek ve denetimlerine bayram boyunca devam edecek.
Olasi su ariza durumlarinda vatandaslar, 185 Su Ariza Hatti’na sikâyetlerini, belediyemizle ilgili her türlü sorun ve ihtiyaçlari için de 444 25 70 nolu Çagri Merkezi’ni arayabilecekler.
Belediye de Bayramlasma Bayramin Ikinci Günü
Bu arada Karaman Belediyesi’nde bayramlasma bayramin ikinci günü olan 9 Agustos Cuma günü yapilacak. Türk Dili Parki’nda hizmet veren Gönül Gözü Kahvesi’nde saat 11.00’de baslayacak bayramlasmaya tüm halkimiz davet edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284