Belediye Bayramlaştı

Karaman Belediyesi’nin bayramlaşma programı bayramın ilk günü Türk Dili Parkı’ndaki Gönül Gözü Engelli ve Emekli Evi’nde yapıldı.

Belediye Bayramlaştı
12 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’de düzenlenen halk bayramlaşmasına katılım büyük olurken, programa; AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman AK Parti Teşkilatı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşmaya gelen tüm misafirlerin tek tek bayramını kutlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker’e belediye bünyesinde yeni hizmete giren Gönül Gözü Engelli ve Emekli Evi’ni de gezdirdi. Tesisin nezih bir ortam haline geldiğini söyleyen Başkan Çalışkan; engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın Engelli ve Emekli Evi’nde bir araya gelerek sohbet edip, kitap, dergi ve gazete okuyarak hoşça vakit geçirerek şekilde buradan faydalanabileceklerini söyledi. AK Parti Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker de, bu güzel hizmetten dolayı Başkan Çalışkan’a teşekkür etti.








 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284