Belediye Çalisanlari: 3 Kisi 1 Tabuttayiz...

Yaklasik 4 yildan buyana ilimiz Karaman Belediye Baskanligini sürdüren Kamil Ugurlu’nun davranislarindan rahatsiz olan hemserilerimiz ne yaptiginin da farkinda degil dediler.

Belediye Çalisanlari: 3 Kisi 1 Tabuttayiz...

 Geçtigimiz günlerde yolu belediye hizmet binasina düsen bir vatandasimiz bu konuyla ilgili olarak, “Her vardigi yerde her binayi yikacagim deyip birsey yapmayan Belediye Baskani Kamil Ugurlu, belediye çalisanlarinin burnundan geldi. Yaklasik 20 yildan buyana Karaman’a hizmet saglayan bina içerisinde bes kata dagitilan görev liler son 15 günden buyana 500 metrekare büyüklügünde bir yere siklim, büklüm doldurularak is yapilmasi isteniyor. Sayin baskan Kamil Ugurlu, 4 yil önce basladigi eski Belediye Tas binayi onarip burada baskanlik hizmeti verecekmis. (ki ömrü yetecek mi?) Yani sizin anlayacaginiz ünlü ozanimiz merhum Mahsuni’nin dedigi gibi
“Üç kisi bir tabuttayiz” örnegi gibi doldurulduk. Gördügüm kadariyla tüm Belediye çalisanlari da rahatsiz. Hiç kimse agzini açmiyor. Bu durumun düzeltilmesi yerinde bir hareket olacaktir. Degilse daracik çalisma ortaminda birseyler üretmek, meydana getirmek zor olacak. Bizden söylemesi”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284