Belediye Ekipleri Virüs ile Mücadele Ediyor

Karaman Belediyesi'nce oluşturulan koronavirüs timi, salgınla mücadele kapsamında şehrin dört bir yanında dezenfekte çalışması yapıyor.

Belediye Ekipleri Virüs ile Mücadele Ediyor

Karaman Belediyesi dezenfeksiyon ekibi; 57 mahalledeki ortak kullanım alanlarında gerçekleştirdiği temizlik ve hijyen çalışmalarını, çarşı merkezindeki dükkan ve işyerlerinde sürdürdü. Maskelerini takıp beyaz renkteki koruyucu önlük ve tulumlarını giyen ekipler; başta işyerleri olmak üzere otobüs durakları, ATM'ler, parklar, camiler ve tüm kamusal alanları özel solüsyonla dezenfekte ediyor.
Salgının ilk görüldüğü günden bu yana temizlik çalışmalarının titizlikle devam ettiğini belirten Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Son günlerde ilimizdeki vaka sayılarının azalmasına rağmen işimizi sıkı tutuyor, şehrimizi sabahlara kadar sokak-sokak, cadde-cadde temizliyoruz. Gündüz ekiplerimiz de esnaflarımızı ziyaret ederek işyerlerinde dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Biz bu tedbirleri alırken hemşehrilerimizden de mümkün olduğunca evde kalmalarını, kısıtlamalara uymalarını, maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerini istiyoruz. Koronavirüsle mücadele çalışmalarımız kapsamlı bir şekilde devam edecek” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284