Belediye Kar Ve Buzlanmaya Karsi Uyardi

Karaman Belediyesi, yogun sis ve buna bagli olusan buzlanmaya karsi sürücüleri daha dikkatli araç kullanmalari konusunda uyardi.

Belediye Kar Ve Buzlanmaya Karsi Uyardi

Karaman Belediyesi, ilimizde son günlerde havalarin sogumasiyla meydana gelen sis, don ve özellikle gizli buzlanmaya karsi dikkatli olma ve düsük hizda araç kullanma konusunda uyarilarda bulundu. Belediyeden yapilan açiklamada “Meteoroloji’nin tahminlerine göre ilimizde kar yagisi beklenmekte, gece ve sabah saatlerinde olusan buzlanma ve don olayi ile birlikte sis hadisesinin devam edecegi de belirtilmektedir. Yollarda ki gizli buzlanmalardan dolayi yasanabilecek trafik kazalarina karsi sürücülerimizin gerekli tedbirlerini almalari ve vatandaslarimizin dikkatli olmalarini önemle rica ediyoruz” denildi.
“Tüm Hazirliklar Tamam”
Kis mevsimi nedeniyle yasanabilecek olumsuzluklara karsi tüm hazirliklarini tamamlayan Karaman Belediyesi’nin, Fen Isleri ve Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesinde olusturdugu ekipler olumsuz hava sartlarina karsi hazir. Olasi bir kar yagisi ve buzlanmaya karsi aninda müdahalede bulunabilecek durumda olan ekipler tüm ekipmanlariyla 24 saat görevinin basinda olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284