Belediye, Karla Mücadelede Sınıfta Kaldı

Son 30 yılda ilimizde görülme yen ve hafta başından itibaren yağmur ve daha sonrasında kar yağışına dönen havalar eksi 16’lardan eksi 6’lara düştü. Bununla birlikte yağan kar özellikle esnafı mızı zora sokarken yolda yürüyen insanlarda kayma tehlikesi geçiriyor.

Belediye, Karla Mücadelede Sınıfta Kaldı

22 Aralık Perşembe günü dükkânını açıp müşteri bekleyen mağaza sahipleri özellikle Cumhuriyet Parkı alanı, Yunus Emre Caddesi, İsmet paşa Caddesi, Molla Fenari Caddesi esnafları uzun süre belediye çalışanlarını karları kaldırımlardan temizlemesini bekledikten sonra hiç bir ses seda çıkmamasının ardından süpürge ve kürekleri alıp kendileri dükkanlarının önünü açmaya çalıştılar.
Görüştüğümüz bazı vatandaşlar ise, “İnşallah bu kar devam eder ve bir metre olur. Ama bakın belediye sınıfta kaldı. Bakın etrafınıza hiçbir belediye çalışanı var mı? Gördüğünüz gibi iş başa düştü. Yarım saatten buyana dükkânın önünü süpürgeyle açmaya çalışıyoruz. Süpürgenin sapı da elimde kaldı. Yani kırdık. Bazı esnaflarımız ise kürek satın alarak kendi işlerini yapıp müşteri beklemeye başladı. Kaldırımlar ve meydanlardaki karlar olduğu gibi duruyor. Yollar da aynı şekilde. Sahi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı göreniniz var mı? Herhalde karın altında kaldı” dediler.
Yine greyderlerin karları kürümesi sonucunda sağa sola giden kar kütleleri yayaların geçişini engellediği gibi arabaları da karlar altında bırakarak çıkmalarını engelledi.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 17:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arif kaya
Arif kaya - 7 yıl Önce

Rezillik diz boyu ! Bir an önce yolları açsın belediye !!!

Ertuğrul BAYAR
Ertuğrul BAYAR - 7 yıl Önce

Bütün Karaman Halkı tek bir ağızdan burası Vilayet değil Köy dedi.

Halil cimem
Halil cimem - 7 yıl Önce

Beyaz kent mahallesi de yollar tek ara geçiyor rezalet

SIRADAKİ HABER

banner284