Belediye Komisyon Üyeleri Belli Oldu

Karaman Belediyesi Meclisinin 2012 yilinin ilk toplantisinda Encümen ve Denetleme Kurulu üyeligi seçimlerinde geçtigimiz yillarda Belediye Baskan Yardimciligi yaparken görevlerine son verilen ve Belediye Baskani Kamil Ugurlu’yla ters düserek partiden ihraç edilmeleri de gündeme gelen AK Partili meclis üyeleri Mustafa Alanya ve Haci Mehmet Öztas sürprizi yasandi.

Belediye Komisyon Üyeleri Belli Oldu
Meclisin ilk toplantisinda yapilan Denetleme Kurulu ve Encümen üyeligi seçimlerinde 21 oy alan Mustafa Alanya Denetleme Kurulu’na, Haci Mehmet Öztas’da 18 oyla Encümen üyeligine seçildi.
Mecliste yapilan seçimler sonunda Encümen üyeliklerine 20 oyla Recep Oguzcan, 18 oyla Haci Mehmet Öztas, 17 oyla da Naim Özpinar seçilen isimler oldu.
Denetleme Kurulu üyeliklerine ise 21 oyla Mustafa Alanya, 19 oyla Hediye Yavuzaslan, 16 oyla Mehmet Akkus, 27 oyla Aysegül Simsek ve Özkan Albayrak seçildi.
Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine ise Fatih Türedi, Recep Afacan, Murat Orhan, Aysegül Simsek ve Ahmet Özmaya, Imar Komisyonu üyeliklerine Sami Bagci, Cafer Binici, Adem Töplek, Mehmet Saçli ve Özkan Albayrak, Idari Isler Komisyon üyeliklerine Nafiz Nadir Nas, Yakup Cosgun, Adem Töplek, Mehmet Yilmaz ve Zekeriya Yildiz, Kültür ve Sosyal Isler Komisyon üyeliklerine ise Rahime Aydin Gül, Mehmet Akkus, Sami Mangirci, Enver Turhan ve Ali Yilmaz seçilen isimler oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284