Belediye Meclisi 28 Haziran’da Toplanıyor

İlimiz Belediye Meclisi 28 Ağustos Salı günü saat 15.00’de toplanıyor.

Belediye Meclisi 28 Haziran’da Toplanıyor
Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplanacak meclisin ilk gündemi geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Yardımcılığına atanan meclis üyesi Abdullah Bağırgan’ın aylık ödeneğinin belirlenmesi olacak.
Gündemin ikinci maddesi İtfaiye Müdürlüğü’nce kullanılmak üzere alınacak olan aracın 1 adet 32 metre merdivenli ve 1 adet öncü CAF sistemli itfaiye araç ibaresi olarak yeniden düzeltilerek alınması konusu görüşülecek.
Belediye Meclisinin 04.04.2016 tarih ve 110 sayılı kararı ile İmar İşleri Komisyonuna havale edilen; Karaman İli, Merkez İlçe, Eski Karaman Devlet Hastanesi Alanı, Anafartalar İlköğretim Okulu, Ebul Fetih Camii ve Karaman Müzesi’nin bulunduğu İmaret Mahallesi, Aktekke Cami, Süleyman Paşa Hamamı ve Sağlık Ocağı’nın bulunduğu Tahsin Ünal Mahallesi ve Masurdede Mahallerini kapsayan plan değişikliklerinin onaylanması.
Karaman İli Merkez İlçe, Hisar Mahallesi, 802 ada 8,25,26,27,28,29 nolu parseller, 803 ada 5 nolu parsel, 804 ada 17 nolu parsel, 807 ada 10 nolu parsellerde bulunan Belediyemize ait hisselerin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devri konusu olacak.
ttiler.Ramazan ayında yapılan örnek proje ile bedensel engelli sporcuların çok mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenen Türkiye Oturarak Voleybol Ligi'nde yer alan Karaman bedensel engelliler oturarak voleybol takımımız hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Fethiye ve Zonguldak Ereğli’de yapılan müsabakalarda Karaman’ı en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın Ramazan ayında hayata geçirdikleri “Bir Antrenman Bir İftar” projesi ile sporun içerisinde yer almaya devam ediyor. Bizlerde il müdürlüğü olarak Karaman’da yaşayan bedensel engelli vatandaşlarımızı spora yönlendirerek topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilimizde oturarak voleybol takımımızı tanıtmaya çalıştık. Sporcularımızın heyecanı ise bizlere bu yolda ilerlememize çok büyük destek verdi. İnşallah yapacağımız çalışmalar sonucunda ligin en iyi takımlarından biri olacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284