Belediye Meclisi Bugün Toplaniyor

Ilimiz Belediye Meclisi Eylül ayinin ilk toplantisini 1 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’de Meclis Salonunda yapacak.

Belediye Meclisi Bugün Toplaniyor

Toplantinin gündemi oldukça yogun gözükürken oturumun iki gün daha sürmesi bekleniyor.
Toplantida görüsülecek konularin basliklari söyle;
— Kurumumuzda görev yapan Hal Müdürü kadrosuna Erhan ALKAN asaleten, Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü kadrosuna Hekim BUGDAYCI vekâleten, Su ve Kanalizasyon Müdürü kadrosuna Ali TÜREDI’nin vekâleten atamalarinin Meclisin bilgisine sunulmasina.
— Karaman Emniyet Müdürlügü Polisevi Sube Müdürlügü’nün Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi Eregli Caddesi önünde bulunan yesil alani kamuya da açik sarti ile çay bahçesi olarak düzenlenmesi talebi konusu.
— 2012 yilinda uygulanmak üzere evsel kati atik bedellerinin belirlendigi 16.11.2011 tarih ve 409 sayili Belediye Meclis kararinin iptali için açilan davada mahkeme karari dogrultusunda islem tesis edilmesi konusu.
— Karaman Ili, Merkez, Ilçe, Sekiçesme Mahallesi 1902 ada 5 nolu parselde bulunan Belediye’ye ait hissenin Vakiflar Genel Müdürlügü adina devri konusu.
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hisar Mahallesi, 835 ada 54 ve 62 nolu parsellerin Revizyon ve Ilave imar Planinda “T1 Lejantli Ticaret Alani” olarak görüldügü ancak tasinmazlarda konut faaliyetleri gerçeklestirmek istenildiginden “t4 Lejantli Ticaret Alani”na çevrilecek sekilde yaptirilan imar plan tadilati teklifinin onaylanmasi konusu;
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hacicelal Mahallesi, 2123 ada 12 nolu parselin imar plan tadilati talebinin onaylanmasi konusu.
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Mehmetbey Mahallesi, 2971 ada 9 ve 10 no’lu parsellerin Bitisik nizam 4 kata çevrilecek sekilde yaptirilan imar plan tadilati talebinin onaylanmasi konusu.
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hamidiye Mahallesi ve Kirbagi Mahallerine giren 360, 1849, 2917 adalar için yaptirilan imar plan tadilati talebinin onaylanmasi konusu.
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Pirireis Mahallesi 3222 ve 3223 adalarin birlestirilmesi amaciyla yaptirilan imar plan tadilati talebinin onaylanmasi konusu.
— Karaman Ili, Merkez Ilçe, Alacasuluk Mahallesi, 19 ada 7 no’lu parsellerin Revizyon ve Ilave Imar Planinda “ T1 Lejantli Ticaret Alani” nda kaldigi ve çekme mesafelerinden sonra parselde insaat yapilacak alanin çok azaldigindan bahsederek 19 adanin bati cephesinden 3 metre çekme mesafesi birakilarak ve 19 adanin tamaminin “ T4 Lejantli Ticaret Alani” na çevrilmesi amaciyla yaptirilan imar plan tadilati talebinin onaylanmasi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Pirireis Mahallesi, 1249 ada 148 no’lu parselin 1968 yilinda Belediyeden arsa olarak ihale yolu ile alindigi, üzerine ev insa edildigi ve tasinmaz üzerinde yeniden insaat islemlerine baslanacagindan yapilan incelemerde söz konusu parselin Revizyon ve Ilave Imar Planinda “Park Alani” olarak görüldügünden bahsederek magduriyetinin giderilmesi amaciyla 144, 145, 146, 147 ve 148 no’lu parsellerin “Konut Alani” na çevrilecek sekilde yaptirilan imar plan tadilati talebinin onaylanmasi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Alacasuluk Mahallesi, 4480 ada 2 ve 3 no’lu parseller için yaptirilan imar plan tadilati talebinin onaylamasi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Pirireis Mahallesi, 3395 ada 15 no’lu parselin Karaman Revizyon v Ilave Imar Planinda “Özel Saglik Tesisi Alani” ndan çikarilarak komsu konut parselleri ile bütünlük olusturmasi açisindan 3395 ada’nin yapilasma kosullarinda “Konut Alani”na çevrilmesi amaciyla yaptirilan imar plan tadilati talebinin onaylanmasi konusu.
- Karaman Ili, Merkez Ilçe Hamidiye Mahallesi, 2921 ada 166 no’lu parselde yapilan Ahmet Yesevi Ulu Camii’nin koordinat noktalarinin belirlenmesi amaciyla projesi dogrultusunda imar plan tadilatina ön izin verilmis, hazirlanan plan tadilatinin onaylanmasi konusu.
--Revizyon ve Ilave Imar Plan Notlarinda yeniden düzenleme yapilmasi konusu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284