Belediye Meclisi Bugün Yogun Bir Gündemle Toplaniyor

Ilimiz Belediye Meclisi Aralik ayinin ilk toplantisini bugün saat 15.00’de Meclis Salonunda yogun bir gündemin esliginde yapacak.

Belediye Meclisi Bugün Yogun Bir Gündemle Toplaniyor
Toplantinin gündemini su maddeler olusturuyor;
Belediyemizde bos bulunan S.H.S.’nin 7. derecedeki 1 adet Hemseri kadrosuna 5393 Sayili Belediye Kanununun 49. Maddesinin 3. Fikrasina istinaden kadro karsiligi Tam Zamanli Hizmet Sözlesmesi ile Sözlesmeli Personel ( Hemsire) istihdami yapilacagindan, görev yapacak olan Tam Zamanli Sözlesmeli Personelin unvani bazinda aylik net ücretinin belirlemesi konusu.
2013 yili için Belediyemizde Mevsimlik ve kampanyali islerde çalistirilmak üzere 66 adet Geçici Isçi için gerekli olan 792 adam / ay vizesi için gerekli iznin alinmasina.
Belediyemiz tarafindan hazirlatilan Toplu Tasima Rehabilitasyon projesi dogrultusunda Toplu Tasima Ulasim Planinin görüsülmesi konusu.
4- 2013 yili Hal Esnafinin Teminatlarinin belirlenmesi konusu.
5- Imar Planinda belirlenen Hal yerine Yap-Islet-Devret Modeli ile yeni Hal yapilmasi konusu.
Karaman Merkez Hisar Mahallesi, 804 Ada 12 Parsel, 803 Ada 4 Parsel, 802 Ada 12, 13, 14 Parsellerin Belediyeye Ait Olan Hisselerinin Vakiflar Genel Müdürlügü Konya Bölge Müdürlügü Adina Bedelsiz Devri Konusu.
Karaman Merkez Tahsin Ünal, Imaret ve Hisar Mahalleleri Kentsel Dönüsüm ve Gelisim Projesi Alaninda Bulunan Belediyemiz Mülkiyetindeki Tasinmazlarin 1 TL iz bedeli üzerinden Toplu Konut Idaresine Devrinin Yapilmasi Konusu.
Karaman Merkez Kirbagi Mahallesi, 1837 Ada 4 Nolu Parselde Bulunan Tasinmaza Düsünülen Hizmet Binasi Misafirhane Vb. Tesisler Için Projeye Göre Emsal Alani Belirlenmesi Konusu.
Karaman Merkez Hacicelal Mahallesi, 63 Ada 1 Nolu Parselde Imar Planinda Yol Ve Yesil Alan Olarak Istimlak Edilmemesini Ve Plan Degisikliginin Düzeltilerek Yol Ve Yesil Alandan Çikarilmasi Konusu.
Karaman Merkez Kirbagi Mahallesi, 2227 Ada Da Yer Alan Ilkögretim Tesis Alanina Mülkiyeti Karaman Belediyesine Ait Olan 2225 Ada Da Yer Alan Park Alaninin Dahil Edilerek Okul Alaninin Genisletilmesi Konusu.
Karaman Merkez Siyahser Mahallesi. 672 Ada 12 Nolu Parselin Emsal Degerinin Arttirilmasi Konusu.
Karaman Merkez Hacicelal Mahallesi, 3021 Ada 5 Nolu Parselde Bulunan Tasinmazin Büyük Bir Bölümünden Yol Geçtiginden Bahsedilerek Yolun Kaldirilmasi Konusu.
Karaman Merkez Sakabasi Mahallesi, 2972 Ada 10 Nolu Parseldeki Konut Alaninin T4 Lejantli Ticari Alana Dönüstürülmesi Konusu.
Karaman Merkez Hamidiye Mahallesi, 335 Ada 1 Nolu Parsel Imar Planinda T1 Lejantli Ticari Alandan Konut Alanina Dönüstürülmesi Konusu.
Projede Belirtilen Depo Yerinin Sag Tarafinda Yer Alan Uygun Kotlara Alinmasi ve Depo Yerinin Uygun Olarak Degistirilmesi Konusu.
Karaman Merkez Sekiçesme Mahallesi, 518 Ada 25 Nolu Parselde Bulunan Tasinmazin Mevcut Yapilarin Hizasina Çekilmesi Için Plan Tadilati Konusu.
Aktekke Camii ve Kale Çevresi Kentsel Dönüsüm ve Gelisim Alani kapsaminda hazirlanan Kale Kentsel Arkeolojik Sit Alani 1/5000 Ölçekli Nazim Imar Plani ve 1/1000 Ölçekli Uygulama Imar Plani ve Aktekke Camii ve Çevresi 1/5000 Nazim ve 1/1000 Uygulama Imar Plan Tadilatlarinin Onaylanmasi Konusu .
I ve II Nolu Gece Kondu Önleme Bölgesinde tip projelerin revize edilmesi konusu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284