Belediye Meclisi Mart Ayinin Ilk Toplantisini 8 Mart’ta Yapiyor

Belediye Meclisi Mart ayinin ilk toplantisini 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de Belediye Meclis Salonunda yapacak.

Belediye Meclisi Mart Ayinin Ilk Toplantisini 8 Mart’ta Yapiyor

Toplantida ilk olarak geçtigimiz hafta içerisinde yapilan belediyede çalisan personellerin çalistiklari pozisyonlari ve müktesepleri geregi belirtilen bos kadro degisikligi konusunun Meclisinin bilgisine sunulmasina.
Atamalari yapilan Ertugrul ÇALISKAN, Mehmet TEKIN, Meryem KOLA, Mahmut GÜVENTÜRK, Recep KILIÇ, Ali Faruk AYDIN atanmalarinin Meclisinin bilgisine sunulmasina.
Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan Içisleri Bakanligi oluru ile uygulanmasi izni alinan Türkiye- Isveç Yerel Yönetimler Ortakligi Programi ( TUSELOG ) kapsaminda; Biyobozunur Atiklar ve Geri Dönüstürülebilir Atiklarin Kaynaginda Ayristirilmasi ile ilgili Farkindan ligin Artirilmasi Projesi için Belediye Kanunun 74. maddesi geregince Meclis karari alinmasi gerektigi konusunun görüsülmesi.
Karaman ili, Hamidiye Mahallesi, 961 ada 5 no’lu parselin Karaman Belediyesine ait olan hissesinin Il Özel Idaresi adina bedelsiz devrinin yapilmasi talebi.
Karaman ili, Kirbagi Mahallesi, 3607 ada 9 no’lu parselin Karaman Belediyesine ait olan hissesinin Maliye Hazinesi adina bedelsiz devrinin yapilmasi talebi.
Karaman ili, Merkez Ilçe, Yesilada Mahallesi, 1392 ada 2 no’lu parselin Revizyon ve Ilave Imar planinda 1 no’lu parsel ile birlestirilerek “ Ilkögretim Tesis Alani” na dönüstürüldügünden tasinmazin yeniden Hazine adina tescil edilmesi talebi konusu.
Karaman Kizilay Sube Baskanliginin arsa tahsis talebi konusu
Mülkiyeti Karaman Belediyesine ait olan 1837 ada 12 no’lu parselin yapi yaklasma sinirlarinin 1837 ada 4 no’lu parsel ile ayni olacak sekilde düzenlenmesi amaciyla Imar Plani Tadilatina ön izin verilmesi konusu.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hisar Mahallesi, 1479 ada 148 no’lu parselde yer alan “ Ilkögretim Tesis Alani” nin arsa çekme mesafelerinin 5 m. düsürülerek imar plan tadilatina ön izin verilmesi konusu.
Karaman ili, Merkez Ilçe, Pirireis Mahallesi, 4514 ada 1 ve 2 no’lu parsellerde mülkiyeti Il Özel Idaresine ait olan 4514 ada 1 nolu parselin bagimsiz parsel olarak ayrilmasi ve arsa çekme me mesafelerinin 5 m. düsürülerek imar plan tadilatina ön izin verilmesi konusu;
Belediye Meclisinin 08.10.2012 tarih ve 278 sayili karari ile, Karaman Revizyon ve Ilave Imar Planinda yapilan maddi hatalarin giderilmesi amaciyla Imar Plan Tadilatina ön izin verilmesi konusu.
Karaman Ili, merkez Ilçe, Kirbagi ve Gevher Hatun Mahallelerinde Toplu Konut Idaresi mülkiyetinde olan 4461, 4462, 4463, 4464, 4465 adalarda yer alan tasinmazlarin yer aldigi alanlarda eski imar durumuna dönerek imar plan tadilatina ön izin verilmesi konusu.
13-Karaman Ili, Merkez Ilçe, Dikbasan Camii yaninda yer alan Imar planinda Trafo Alaninin 3 m x 8 m olacak sekilde imar plan tadilatina ön izin verilmesi konusu.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hacicelal Mahallesi, 45 ada 7 no’lu parselin yolda kalan kisminin geri iadesinin yapilarak imar plan tadilatina ön izin verilmesi konusu.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Pirireis Mahallesi, 1985 ada 48, 49,50 ve 51 no’lu parseller için yaptirilan imar plan tadilatlarinin onaylanmasi talebi.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Kirbagi Mahallesi, 3607 adanin tamaminin “Ortaögretim Tesis Alani”na dönüstürülmesi amaciyla yaptirilan imar plan tadilatinin onaylanmasi talebi.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Siyaser Mahallesi, 1123 adanin imar plan tadilatina ön izin verilmesi talebi konusu.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Sakabasi Mahallesi, 618 ada 1 no’lu parselin imar plan tadilatina ön izin verilmesi talebi konusu.-
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Siyaser Mahallesi, 2099 ada 6 no’lu parselin imar plan tadilatina ön izin verilmesi talebi konusu.-
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Siyaser Mahallesi, 1071 ada 24 ve 36 no’lu parsellerin imar plan tadilatina ön izin verilmesi talebi konusu.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Siyaser Mahallesi, 3096 ada 11 no’lu parselin imar plan tadilatina ön izin verilmesi talebi konusu.
Siyaser Mahallesi Höyük Civarinda imar planiyla belirlenen minimün parsel büyüklügü ve Emsal oraninin degistirilmesi için ima plan tadilatina ön izin verilmesi.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hacicelal Mahallesi, 1097 ada da yapilan imar plan tadilatinin onaylanmasi talebi.
Karaman Ili, Merkez Ilçe, Hisar Mahallesi, 843 ada 16 ve 19 no’lu parsellerde Mezbaha ve Hayvan Pazari yapilmasi için imar planina ön izin verilmesi konusu.
Hacicelal Mahallesi 3021 ada 5 ve 9 nolu parsellerde imar yolunun kaldirilmasi için imar plan tadilatina ön izin verilmesi.
Gazidükkan Mahallesi 704 ada 30 ve 31 nolu parsellerde imar yolunun yeniden düzenlenmesi için imar plan tadilatina ön izin verilmesi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284