Belediye Meclisi Yogun Gündemle Toplaniyor

Ilimiz Belediye Meclisi Subat ayinin ilk toplantisini 7 Subat Cuma günü saat 15.00’de Belediye Meclis Salonunda yapacak.

Belediye Meclisi Yogun Gündemle Toplaniyor

Toplantinin gündeminde görüsülecek maddeler söyle;
1- 29/01/2014 tarihli Kent Konseyi toplantisinda olusturulan görüslerin, 5393 sayili Belediye Kanununun 76. maddesinin son fikrasi ile Kent Konseyi Yönetmeliginin 14. Maddesi geregince Meclisçe degerlendirilmesi.
2- Mevlana Kalkinma Ajansinin “ Kentsel Altyapinin Gelistirilmesi Mali Destek Programi” Kapsaminda Larende Kapali Pazari yapilmasi düsünüldügünden ajansa karsi belediyemizi ilzama ve ajansa sunulan proje dokümani, ilgili evraklari ve sözlesmeyi imzalamak üzere Belediye Baskanina yetki verilmesi konusunun görüsülüp karara baglanmasi.
3- Su ve Kanalizasyon Müdürlügümüzce kullanilmak üzere, 2 adet Damperli Kamyon ve 1 adet Vidanjörün alinmasi konusunun görüsülüp karara baglanmasi.
4- Is Sagligi ve Güvenligi Kurulu tarafindan hazirlanan Is Sagligi ve Güvenligi Politikasi ile Is Sagligi ve Güvenligi Iç Yönetmeliginin görüsülmesi.
5- Fen Isleri Müdürlügüne Iller Bankasinca onay verilen fakat kullanilmayan 479.907,46 Tl..’ lik bekleyen krediyle 2 adat 8x4 kamyon alinmasi konusunun görüsülüp karara baglanmasi.
6- 2014 yili Gelir Tarifesi degisiklik konusunun görüsülüp karara baglanmasi.
7- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Yenisehir Mahallesi 3918 ada 2 no’ lu parselin Revizyon ve Ilave Imar Planinda ayrik nizam 3 kat yapilasma sartlarinda oldugu ancak eski imar durumunda bitisik nizam yapilasma sartinda kaldigindan bahsederek magduriyetinin giderilmesi amaciyla hazirlanan Imar Plan tadilati teklifinin görüsülüp karara baglanmasi.
8- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Sakabasi Mahallesi 622 ada, 12 no’ lu parselin Revizyon ve Ilave Imar Planinda bir kisminin yol, bir kisminin “Konut Alani” bir kisminin “Sosyal Kültürel Tesis Alani” ve bir kisminin “Özel Saglik Tesis Alani’ nda kaldigindan bahsederek magduriyetin giderilmesi amaciyla hazirlanan Imar Plan tadilati teklifinin görüsülüp karara baglanmasi.
9- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Kirbagi Mahallesi, 4583 ada 1 no’ lu parselin Revizyon ve Ilave Imar Planinda “Ambalaj ve Ambalaj Atiklarini Toplama ve Geri Dönüsüm Tesisi Alani” olarak Imar Planina dahil edildigi ancak söz konusu tasinmazda 1187 m2 ihdasin çiktigindan bahsederek olusan ihdasin giderilmesi amaciyla 4581 ve 4583 adalarin bulundugu bölgede hazirlanan imar Plan tadilati teklifinin görüsülüp karara baglanmasi.
10 - Karaman Ili, Merkez Ilçe, Imaret Mahallesi, 752 ada 5 ve 7 no’ lu parsellerin birlestirilerek yapi yapilmasi istenildiginden Belediye Mülkiyeti olan 752 ada 6 no’ lu parselin bir kisminin söz konusu parsellere dahil edilerek taraflarina satilmasi ile Revizyon ve Ilave Imar planinda tamami yolda kalan 6 no’ lu parselin bir kisminin “T1 Lejantli Ticaret Alani’ na dahil edilmesi amaciyla hazirlanan imar plan tadilati teklifinin görüsülüp karara baglanmasi.
11- Karaman Belediyesi Kent Estetik Kurulu’ nun 14/01/2014 tarih ve 1 sayili kararin 3. Maddesinde, Estetik Kurulu Yönetmeliginin 8. Maddesinde belirtilen Kurulun görev alani içerisinde bulunan ve yönetmeligin 7. maddesinin 4. fikrasina istinaden Kurul tarafindan hazirlanan tutanagin görülmesi.
12- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Zembilli Mahallesi, 1631 ada 18 (1,2,3) no’ lu parselin Revizyon ve Ilave Imar Planinda “Konut Alani” olarak görüldügünden “T4 Lejantli Ticaret Alani’ na çevrilmesi amaciyla hazirlana Imar Plan tadilati teklifinin görüsülüp karara baglanmasi.
13- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Zembilli Ali Efendi Mahallesi 3553 ada için hazirlanan imar plan tadilatinin görüsülüp karara baglanmasi.
14- Karayollari tarafindan yapilan yeni Çevre Yolu güzergahi degisikligine istinaden Kamu yarari karari konusunun görüsülmesi.
15- Karaman Ili, Merkez Ilçe, Yenisehir Mahallesi 173 ada için hazirlanan imar plan tadilatinin görüsülüp karara baglanmasi.
16- Aktekke ve Kale çevresi Kentsel Dönüsüm Alaninda Imar Planlarinda yapilan itirazlarin Mahkeme karari dogrulusunda yeniden degerlendirilmesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284