Belediye Yollari Nakis Nakis Isliyor

Karaman Belediyesi, sehrin dört bir yaninda gerçeklestirdigi asfaltlama çalismalari ile trafigin yogun oldugu cadde ve sokaklari daha modern hale getiriyor.

Belediye Yollari Nakis Nakis Isliyor

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü'ne bagli ekipler, Atatürk Bulvari üzerinde yol yenileme ve düzenleme çalismasi yapiyor. Çalismalar dahilinde eski asfalt, yol kaziyici vasitasi ile kazindiktan sonra yerine yaklasik 15 cm kalinliginda kaliteli asfalt seriliyor. Kazinan asfalt ise, sehrin muhtelif bölgelerinde geçici yol düzenleme çalismalarinda kullaniliyor. Belediye bu yöntemle kazinan asfaltlari yeniden degerlendirerek önemli ölçüde tasarruf ediyor. Yol asfaltlama ve kaldirim düzenleme çalismalarindan dolayi vatandaslar oldukça memnun.
Yol iyilestirme ve düzenleme çalismalarinin genis bir yelpazede devam edecegini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan " Sehrimizde alt yapisi tamamlanmis bütün cadde ve sokaklarda bu çalismalarimiza devam ediyor. Vatandaslarimizi daha kullanisli ve sik yollara kavusturmak adina yürüttügümüz bu çalismalarda anlayis gösteren ve bizlere destek olan tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Yürüttügümüz çalismalarda vatandaslarimizin mutlu oldugunu görmek bizleri ayrica mutlu ediyor" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284