Belediyeden 8 Yeni Semt Spor Sahasi Geliyor

Karaman Belediyesi, son yillarda gerçeklestirdigi spor yatirimlarina bu yil yenilerini ekliyor. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan `5 farkli mahallemize 8 yeni semt sahasi yapacagiz` dedi.

Belediyeden 8 Yeni Semt Spor Sahasi Geliyor

Spor alanlarinda gençlerin ve çocuklarin sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir sekilde katilabilmelerini amaçlayan Karaman Belediyesi, Spor Toto Teskilat Baskanligi isbirliginde, semt spor sahalari ile sehrin dört bir yaninda, her kesimden vatandasimizi sporla bulusturmaya devam ediyor. Daha önce Çeltek, Mümine Hatun, Üniversite, Hürriyet ve Tapduk Emre Mahallelerine 7 Semt spor sahasi yapan belediye, 2016 yili programina aldigi Yunuskent, Gevher Hatun, Ziya Gökalp, Seyh Edebali, Yenisehir ve Piri Reis Mahallesi’ne de futbol, basketbol ve voleybol sahalarindan olusan 8 Semt spor sahasi yapacak. Çalismalar Nisan - Mayis aylarinda baslayacak ve kisa süre içerisinde tamamlanacak.
Sporu kentin geneline yaymak, herkesin yasadigi yerde spor yapmasini saglamak için Semt spor sahalarini önemsediklerini vurgulayan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Her geçen gün daha da büyüyen ve gelisen Karamanimizin önemli bir ihtiyaci olan spor alanlari olusturmak için kollari sivadik. Spor Toto Teskilati ile birlikte birçok mahalleye Semt Spor Sahalari yapiyoruz. Semt spor sahalari ile özellikle çocuklarimiz ve gençlerimiz zararli ve kötü aliskanliklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavusuyorlar.
Geçen yil 5 farkli mahallede 7 semt spor sahasini vatandaslarimizin hizmetine sunmustuk. 2016 yilinda da Yunuskent, Gevher Hatun, Ziya Gökalp, Seyh Edebali, Yenisehir ve Piri Reis mahallelerinde 3 futbol, 4 basketbol ve 1 voleybol olmak üzere 8 adet yeni semt sahasi yapacagiz. Bizler her zaman bütün spor dallarina ve sporcuya destek olduk. Olmaya da devam edecegiz" açiklamasinda bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284