Belediyeden Anneler Günü Programı

Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 8 Mayıs Anneler günü dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlıları ve devlet hastanesinde doğum yapan anneleri ziyaret etti.

Belediyeden Anneler Günü Programı
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan’ın başkanlık ettiği ziyaretlere; Belediye Meclis Üyesi Elmas Coşar ve Leyla Bender ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Fadime Ünlü de katıldı. İlk olarak Tapduk Emre Mahallesi ve Gevher Hatun Mahallesi’ndeki Huzurevlerini ziyaret eden heyet, yaşlı hanımlarla sohbet ederek onların anneler gününü kutladı. Huzurevi sakinleri ziyarete çok sevinirken, heyet ayrılmadan önce yaşlılara ve bayan personele çeşitli hediyeler verdi.
Daha sonra Karaman Devlet Hastanesi’ne geçen hanımlar, yeni doğum yapmış anneleri ziyaret etti. Başkan Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan ve beraberindekiler, doğum servisinde yatan tüm yeni anneleri tek tek dolaşarak hem ‘Geçmiş Olsun’ dileklerini iletti hem de anneler gününü kutlayarak hediyeler verdi.
Şerife Çalışkan ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak: “Annelik dünyanın en kutsal mesleğidir. ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır’ diyen bir inanışın mensupları olarak bu anlamlı günde huzurevinde yaşayan anneleri ziyaret ettik. Ardından Devlet hastanesinde yavrularını henüz kucağına alan anneleri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdik. Başta ebediyete intikal eden şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü gönülden kutluyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284