Belediyeden Evlenecek Çiftlere Aile Danismanligi Hizmeti

Karaman Belediyesi, Kadin Aile Hizmetleri Müdürlügü`nde bulunan aile danisma merkezinde, görevli psikolog tarafindan evlenecek olan çiftlere ücretsiz danismanlik hizmeti veriliyor.

Belediyeden Evlenecek Çiftlere Aile Danismanligi Hizmeti

Geçtigimiz günlerde Karaman Belediyesi Evlendirme Memurlugu, Kadin Aile Hizmetleri bünyesine alinarak, Mümine Hatun Spor ve Kültür Merkezi'nde hizmet vermeye basladi. Evlenecek olan çiftler nikâh islemlerini burada tamamlayarak hayatlarini birlestiriyorlar. Çiftlere nikâhlarindan önce merkezde görevli psikolog tarafindan ücretsiz aile danismanligi hizmeti veriliyor. Psikolog evlilik boyunca, iyi aile olmak, yasanabilecek olumsuzluklar karsisinda çiftlerin davranis ve tutumlarinin nasil olmasi konusunda önemli bilgiler veriyor. Aile danismanligi hizmetine müracaat eden çiftlere sertifika veriliyor.
"Her anlamda iyi bir toplum için sevgi, saygi ve hosgörü çerçevesinde iyi aileler insa etmeliyiz" diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: "Aile temellerinin saglam atilmasi amaciyla evlenecek olan çiftlere yönelik aile danismanligi hizmeti veriyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284