Belediye’den Hanimlara Psikolojik Ve Hukukî Destek

Karaman Belediyesi, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Mümine Hatun Hanimlar Lokali’nde kadinlara yönelik psikolojik ve hukuki destek hizmetine devam ediyor.

Belediye’den Hanimlara Psikolojik Ve Hukukî Destek

Mümine Hatun Hanimlar Lokali bünyesinde olusturulan Kadin ve Aile Danisma merkezinde hukuki ve psikolojik destege ihtiyaci olan bayanlar, bu merkeze müracaat ederek ücretsiz bir sekilde bu hizmetten faydalanabiliyorlar.
Hafta içi her gün, Kadin ve Aile Merkezi’nde bulunan bir uzman psikolog; Aile içi problem, kendini yalniz hissetme, duygusal iliskilerde sorun, yogun stres ve kaygi, is, aile ve yakin çevresi ile sikinti, anne, baba ve çocuk iliskisinde iletisim sorunu gibi konularda bayanlara hafta içi her gün ücretsiz psikolojik destek veriyor.
Ayrica Kadin ve Aile Danisma Merkezi’nde, herhangi bir sorun karsisinda yasal haklarini bilmeyen, ne yapilabilecegi konusunda bir fikri olmayan bayanlara her Cuma günü 14.00-16.00 saatleri arasi gönüllü bir avukat tarafindan destek hizmeti veriliyor. Belediyenin yaklasik bir yildir devam eden bu hizmetten dolayi bayanlar oldukça memnun.
Her iki konuda destek almak isteyen bayanlar, Mümine Hatun Hanimlar Lokali’ne sahsen müracaat edebilir ya da 0338 212 22 10 numarali telefonu arayarak randevu talebinde bulunabilirler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284