Belediye’den Kadinlara Ücretsiz Psikolojik Destek

Karaman Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde kurulan Kadin ve Aile Danisma Merkezi, Karamanli hanimlara ücretsiz psikolojik destek verecek.

 Belediye’den Kadinlara Ücretsiz Psikolojik Destek

Bir bayan psikologun görev yapacagi merkezde, psikolojik yardima ihtiyaç duyan hanimlar randevu alarak bu hizmetten yararlanabilecek. Ekim ayi içerisinde hizmet vermeye baslayacak olan merkez; aile içi problem, kendini yalniz hissetme, duygusal iliskilerde sorun, yogun stres ve kaygi, Is, aile ve yakin çevresi ile sikinti, Anne, baba ve çocuk iliskisinde iletisim sorunu gibi konularda uzmanlardan destek almak isteyen hanimlari Kadin ve Aile Danisma Merkezine beklediklerini duyurdu. Randevular, Mümine Hatun Kültür Merkezi’nden alinacak.

Saglikli toplum ve saglikli nesiller için kadin psikolojisinin önemli oldugunu söyleyen Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Nesilleri, kadinlarimiz yetistiriyor. Mutlu ve huzurlu bir toplum için özellikle kadinlarimizin ruh sagligi çok önemli. Farkli sorunlar yasayan tüm kadinlarimiz, merkezimizde ücretsiz verecegimiz danismanlik hizmetinden yararlanabilir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284