Belediyeden Mara Yolu’nda Hummali Çalisma

Karaman Belediyesi’nin Mara Yolu’nda baslattigi çalismalar devam ediyor. Ilk olarak içme suyu sebekesi ve yagmur suyu hatlari yenilenen yolda alt yapi çalismalari tamamlanir tamamlanmaz kaldirim ve asfalt serilecek.

 Belediyeden Mara Yolu’nda Hummali Çalisma

Sehrin dört bir tarafinda altyapi ve üst yapi çalismalarini sürdüren Karaman Belediyesi, kentin önemli güzergâhlarindan biri olan Mara Yolu’nda baslattigi kapsamli çalismalarda sona yaklasti. Su ve Kanalizasyon Müdürlügü’ne bagli ekipler yol üzerinde bulunan yagmur suyu ve içme suyu hattini tamamen yeniledi. Yeralti çalismalarinin ardindan Mara Yolu’nda kaldirim ve asfalt çalismalari önümüzdeki günlerde baslayacak.

Bölgede yasayan vatandaslarin sabirli olmasini isteyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, çalismalarin tamamlanmasinin ardindan Mara Yolu’nun daha modern ve kullanisli hale gelecegini söyledi. Caddeyi ve civar sokaklari bütünüyle ele aldiklarini ifade eden Baskan Çaliskan: “Burada yapacagimiz islem sadece asfalt sermek olmayacak. Buranin yeralti sebekesi çok eski. Ekiplerimiz su anda yagmur suyu ve içme suyu sebekesini tamamen yeniliyor. Yeralti çalismasi tamamlanmak üzere. Bundan sonraki asamada bu yollarin zemin etüdü yapildiktan sonra asfalt, kaldirim ve isiklandirmasiyla çok daha modern bir yolu hizmete sunacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284