Belediyeden Personellere Hizmet Içi Egitim Semineri

Karaman Belediyesi, belediye personellerine yönelik iki gün süren hizmet içi egitim semineri düzenledi. Program boyunca personeller halkla iliskiler basta olmak üzere birçok konuda bilgilendirildi.

Belediyeden Personellere Hizmet Içi Egitim Semineri

Karaman Belediyesi, Insan Kaynaklari Müdürlügü tarafindan düzenlenen ve iki gün süren egitim programi kapsaminda Çukurova Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Sekreteri Cengiz Kurt tarafindan personellere, halkla Iliskiler, protokol Ve sosyal davranis kurallari, mesleki yazisma dili, öfke kontrolü konularinda sosyal, mesleki ve psikoloji alanlarinda kapsamli bir seminer verildi.
Konu ile ilgili Karaman Belediyesi'nden yapilan açiklama " Belediyemiz hizmetleri konusunda kaliteyi artirmak, vatandaslarimizla belediyemiz arasindaki iletisimi daha saglikli sekilde saglamak amaciyla belediye personellerimize yönelik iki gün süren hizmet içi egitim programi düzenlenmistir. 2016 yili içerisinde de düzenli periyotlarda alaninda uzman egitmenlerimizin sunumlari ile egitim programlarimiza devam edilecektir." denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284