“Beni Dinler Misin” Projesinde Karaman’lı Ayşegül’de Var

Kocaeli üniversitesi, Gazanfer Bilge meslek yüksek okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım son sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu projeler sayesinde geniş kitlelere ulaşmış olup mesleki hayatlarına katkıda bulundular.

“Beni Dinler Misin” Projesinde Karaman’lı Ayşegül’de Var

İçlerinde Karaman’lı Ayşegül Sönmez’in de yer aldığı projede 25 kişiyle çıktığı bu yolda 2 dönem boyunca toplam 11 kitap okuyup 28 film izleyerek hem düşünce kapasitelerini ve analiz yeteneklerini geliştirmiş hem de dinleme yetilerini güçlendirmiş oldular.

Bu zaman diliminde dinlemenin aslında hayatlarında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu ve bu durumun eksikliğini çok net hissettiğini söyleyen Sönmez hem pandemi sürecinde orta okul öğrencileriyle beraber yazdıkları hikayelerinde oldukça olumlu sonuçlar verdiğini belirtti. Ortaokul ve üniversite öğrencilerinin sadece ders odaklı olmayarak bu tarz aktivitelerin devam etmesi halinde daha verimli zamanlar geçireceğini söyledi.

Sönmez yapmış olduğu sosyal sorumluluk projesinde kendisine yardımcı olan kitlesine ve bu kampanyayı yapmasına vesile olan danışman hocası Oğuz Yavuzyılmaz’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284