Besir Dernegi Karaman Subesinden Nezaket Ziyareti

Besir Dernegi Karaman Subesi Vali Murat Koca`yi makaminda ziyaret etti

Besir Dernegi Karaman Subesinden Nezaket Ziyareti

Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarete Besir Dernegi Karaman Temsilciliginden, dernek baskani Dr. Osman Yasar Isikli, halkla iliskiler sorumlusu Haci Ates ve sosyal islemler sorumlusu Yakup Civelek katildi.
Dernek çalismalari hakkinda bilgi veren Dr. Osman Yasar Isikli konusmasinda; "Türkiye genelinde 2013 yilindan itibaren kamu yararina çalisan dernek statüsünde faaliyet gösteren Besir Dernegi'nin amacinin dogal afet ve baska nedenlerle dünyanin herhangi bir yerinde, biçare düsmüs, evsiz kalmis, salgin hastaliklarin pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmis insanlarla, hiçbir ayrim yapmadan paylasmayi erdem haline getirmis gönüllüleri bir araya getirmektir.”dedi.
Ülkemizi derinden etkileyen ve halkimizi üzüntüye gark eden göçme ve su baskini olan Ermenek' teki maden ocaginda yürütülen kurtarma çalismalarinda bölge halkinin yaninda yer alarak, yardimsever vatandaslik örnegi sergileyen Besir Dernegi'nin ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade eden Vali Murat Koca, dernek baskani Osman Yasar Isikli ve beraberindeki heyete tesekkür etti.
Nezaket ziyareti dernek üyelerinin Vali Murat Koca' ya porselen tabak hediye etmeleri ve toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284