Beydilli Köyü’nde Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 programı doğrultusunda yol düzenleme, genişletme ve asfalt çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürmeye devam ediyor.

Beydilli Köyü’nde Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı

İlimiz merkeze bağlı Beydili Köyü’nde devam eden yol genişletme ve güzergah değiştirme çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekiplerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.
Çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar açıklamasında “Beydilli Köyü asfaltlama çalışmalarımızda sona gelindi. Güzergâh ve yol genişlemesi yaptığımız Beydilli Köyü’nde birinci kat asfalt çalışmalarımızı kısmet olursa Çarşamba günü tamamlıyoruz. Bu çalışmanın Beydilli Köyü için hayırlı olmasını diliyoruz. Beydilli Köyü çalışması sonrasında sırada Kâzımkarabekir İlçesine bağlı Sığırcı Yolumuz var. Oranın da sıkıştırma çalışmalarını tamamladık. Aynı zamanda bir kısmının da astarını serdik. İnşallah kısa sürede Sığırcı Yolumuzu da tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu çalışmaların sona ermesiyle birlikte yollarımızdaki yol genişliği arttı. Aynı zamanda kazı-dolgu çalışmaları ile güzergâh değişikliği sayesinde yolda kaza riski de büyük ölçüde ortadan kalkmış oldu” dedi.
Çalışamları yürüten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri ile sohbet eden İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez “Özveriyle işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. İnşallah 2018 programı doğrultusunda hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi için var gücümüzle tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dediler.


 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284