BİK Konya Şube Müdürü Mert’ten Ziyaret

Bursa’da görev yapmakta iken Şubat ayı içerisinde Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğüne ataması yapılan Ümit Mert tanışma ziyaretleri kapsamında kurumumuzu ziyaret etti.

BİK Konya Şube Müdürü Mert’ten Ziyaret

24 Temmuz 2020 Cuma günü ilk olarak Karaman’ın Sesi ve KGRT Karaman Gazetesi ile ziyaretlerine başlayan Şube Müdürü Mert Karaman’ın Sesi ve KGRT Karaman Gazeteleri adına Senem Yavuzaslan ve Medeni Yavuzaslan tarafından karşılandı.
Karaman’ın Sesi ve KGRT Karaman Gazetelerinin işleyişi hakkında bilgiler alan Şube Müdürü Mert ziyarette Basın İlan Kurumunun yazılı medyanın ayakta kalması ve yaşaması için Genel Kurul Kararı ile temsilcilikleri olmayan illerde teşkilatlanmaya gittiğini söyledi. Daha önce Karaman Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan Basın İlan Kurumu işlerinin 01 Eylül 2020 Salı gününden itibaren Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğü olarak kendileri tarafından yapılacağını söyleyen Şube Müdürü Mert ziyaretin amacının Karaman ilinde görev yapan yazılı basın mensuplarıyla tanışmak olduğunu ifade etti. 
Bu tür ziyaret ve fikir alışverişlerinin her zaman işleyiş açısından yararlı olduğunu söyleyen Senem Yavuzaslan ise Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ümit Mert ve memur Mehmet Akif Bircan’a gerçekleştirmiş oldukları ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284