Binlerce Vatandaş Aynı Sofrada Buluştu

Karaman Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar sofrası Larende Mahallesi'nde kuruldu. 4 Bin'in üzerinde vatandaş aynı sofrada buluştu.

Binlerce Vatandaş Aynı Sofrada Buluştu
Karaman Belediyesi mahallelerde iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Larende ve Sümer Mahallelerini kapsayan sofra Larende Kapalı pazarı yerinde kuruldu. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın da katıldığı iftar programına 4 bin'in üzerinde vatandaş katıldı. Programda Başkan Çalışkan tüm masaları tek tek gezerek vatandaşları selamladı.
Başkan Çalışkan; "Her yıl olduğu gibi bu yılda Karaman'da Ramazan Ayı'nı çok şükür bereketli ve huzurlu bir şekilde geçiriyoruz. Mahallelerde kurduğumuz iftar sofralarında binlerce vatandaşımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Larende ve Sümer Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızla birlikteyiz. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla çocuğuyla, işçisiyle memuruyla, tüm Karamanlılar bu sofralarda aynı heyecanı ve duyguyu paylaşıyoruz."dedi.
Akşam Programında Hüseyin Arı Sahne Aldı
Ramazan etkinliklerinin 10 uncu gününde akşam sahne alan Hüseyin Arı birbirinden güzel ilahileri ile izleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Bu akşam ise ünlü ilahi ve ezgi sanatçısı Abdullah Sevinçkan sahne alacak.
 





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284