Bir Çocuk Daha Koruyucu Aileye Verildi

Toplum Kalkinmasinda Gönül Elçiligi Projesi kapsaminda Koruyucu aile çalismalari sonucunda Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünün koruma ve bakimi altinda bulunan bir çocuk daha koruyucu aileye teslim edildi.

Bir Çocuk Daha Koruyucu Aileye Verildi
Sevgi Evlerinde gerçeklestirilen çocuk teslimini Vali Murat Koca ve esleri Vildan Koca yaparken programda Vali Yardimcisi Sedat Yildirim ile esi Hülya Yildirim ve Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Mehmet Ali Bosatli’da hazir bulundu.
Vali Murat Koca çocugu yeni ailesine teslime ederken yaptigi konusmada insanlarimizin bu anlamli projeye olan ilgisinin sevindirici ve mutluluk verici oldugunu ifade ederek halkimizin bakimevlerinde kalan çocuklari kendi çocuklari gibi sahiplenerek onlara gönüllerini ve yuvalarini açmalarini ve onlara gerçek bir aile ortami sunmalarinin toplumun aile yapisinin korunmasi ve daha saglam temeller üzerine oturtulmasi açisindan önemli oldugunun altini çizdi.
Vali Koca sözlerinin sonunda bu proje ile birlikte ailelere teslim edilen çocuklarin sicak bir aile ortamina kavustuklarini, aile sicakligini ve güzelligini onlarinda yasayacaklarini ifade etti.
Vali Murat Koca ve Hanimefendi Vildan Koca tarafindan çocuk ailesine teslime edilirken Hanimefendi Vildan Koca çocukla yakindan ilgilenerek altin hediye etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284