“Biz Bitti Demeden Bitmez” Dediler

“Biz Bitti Demeden Bitmez” sloganı ile yola çıkan Gençlik Merkezi üyeleri Kızılay’ın kış aylarında azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla bir kan bağışı programı düzenledi. 

“Biz Bitti Demeden Bitmez” Dediler

Kızılay Kan Toplama Merkezi’nde gerçekleştirilen “Biz Bitti Demeden Bitmez” etkinliği nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli, Gençlik Merkezi personeli, gönüllü gençler ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.  
Kış şartları nedeniyle kan bağışı sayısında azalma yaşayan Türk Kızılay'ına destek amacıyla 81 ilde böyle bir etkinliğin düzenlendiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek açıklamasında “Bugün başkasına ihtiyaç olan kan, yarın kendimize ya da en yakınımıza ihtiyaç olabilir. Bu düşünceyle hareket etmemiz gerekiyor. Sağ olsun duyarlı vatandaşlarımız ve gönüllü gençlerimizde bu kampanya ya destek vererek, konu hakkındaki hassasiyetlerini göstermiş oldular. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığımız 2019 yılını “Gönüllülük Yılı” ilan etmişti. Gönüllü gençlerimiz de yılın ilk büyük gönüllülük hareketini kan bağışı etkinliği ile başlatmış oldu” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284