Bölgesel Kalkinmada En Büyük Pay Karaman’in Olacak

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, sanayide, tarimsal üretimde ve kültürde alt yapisi hazir olan Karaman’in bölgesel kalkinma modelinde en büyük payi alacagini söyledi. Seçim çalismalarini Kazim Karabekir ilçesinde esnaf ziyaretleriyle sürdüren Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, Karaman’da görev yapan yerel ve ulusal basin temsilcileriyle de bir araya geldi. Toplantinin ardindan Karaman merkez Ayakkabicilar Sokagi esnaflarini da ziyaret eden adaylar, Kilbasan köyünde de vatandaslarla bulustu.

 Bölgesel Kalkinmada En Büyük Pay Karaman’in Olacak

Konuk ve Seker Kazim Karabekir’deydi

7 Haziran Genel seçimlerine sayili günler kala adaylarda çalismalarina hiz verdi. Ak Parti Karaman Milletvekili adaylari Recep Konuk ve Recep Seker’de Kazim Karabekir ilçesindeydi. Burada ilk olarak esnaflari ve ilçede faaliyet gösteren sanayi ve üretim tesislerini ziyaret eden adaylar ilçede bulunan Kazim Karabekir Meslek Yüksek Okulu’nda da gençlerle bulustu.
Esnaf ve Vatandaslardan Ak Partili Adaylara Yogun Ilgi
Konuk ve Seker, Ayakkabicilar Sokagi esnafini ziyaret ederek çalismalarina devam etti. Esnaf ve alisveris yapan vatandaslar burada da adaylara yogun ilgi gösterdi.
Konuk; “Karadag’in Güneyini Tatlandirmaya Geldik”
Çalismalarini gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Ak Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker, Kilbasan Köyü’nde de vatandaslarla bir araya geldi. Adaylar vatandaslarin taleplerini dinledikten sonra birer konusma yaparak kendileri ve partilerine destek istedi. Recep Konuk burada yaptigi konusmada, “Kirsal nüfusumuza daha kaliteli bir hayat sunmak amaciyla, cumhuriyet tarihinin en büyük kirsal kalkinma hamlesi Ak Parti iktidarlari döneminde baslatildi. 2005 yilinda hayata geçirilen KÖYDES Projesi kapsaminda kirsal alanlarimizin içme suyu, altyapi, yol ve sulama ihtiyaçlarini karsilamak ve köylerimizin hayat standardini yükseltmek için yatirim seferberligi baslatildi. Köy ve köy alti yerlesimlerin saglikli içme suyuna kavusabilmesi için görülmemis bir hiz ve istekle çalisilarak Karaman’da toplam 208 birimin içme suyu sorununu ortadan kaldirildi. Böylece, Karaman’in mahalle ve köylerinin tamamina temiz içme suyu götürülmüs oldu. Köylerde daha verimli zirai üretimin önünü açmak için KÖYDES kapsaminda yeni sulama alanlari açildi. Karaman’da 149 ailenin kullanimina sunulmak üzere 150 hektar alan suya kavusturuldu. Karaman’daki köy yol aginin önemli bir kismi asfalt ve betonla kaplandi. Bütün bunlar Ak Parti iktidarlari döneminde yapildi. Yeterli mi? Hayir degil. Biz bu yapilanlarin daha fazlasini yapmak amaciyla çalisacagiz. Bundan kimsenin kuskusu olmasin. Sayin Basbakanimiz bizi, Karadag’in kuzeyini tatlandirdin simdi de güneyini tatlandir diye gönderdi. Simdi bu güne kadar ki bilgi birikim ve tecrübemizi bu bölge için harcayacagiz. Gece gündüz çalisacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284