Bostanözü Koca Çınar Parkı Açıldı

İlimize bağlı Bostanözü köyünde vatandaş, devlet ve köylü işbirliğiyle gerçekleştirilen Koca Çınar Parkı’nın açılışı geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Bostanözü Koca Çınar Parkı Açıldı
Açılışa Vali Murat Koca, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclisi üyesi Adem Kapar, Yaşar Evcen, İbrahim Şafak ve birçok davetli katıldı.
Konuklar, tarihi Bıçakçı Köprüsü’nde davul- zurna eşliğinde karşılandılar. Öğle namazının ardından zakkumlu yoldan ilerleyerek Koca Çınar Parkının açılışı yapıldı.
Bostanözü Köyü Muhtarı Ali Önkol yaptığı konuşmada parkın yapımında maddi katkısının yanı sıra işçilik kısmına da destek veren Celalettin Ölmez’e teşekkür etti.
Celalettin Ölmez’de, Bostanözü sevdasının 4 yıl önce yol genişletme çalışmalarıyla başladığını belirterek, köyün her yanının pembe ve beyaz zakkumlarla süslendiğini belirterek hedeflerinin Bostanözü’nü Karaman’ın en güzel köyü yapmak olduğunu belirterek, “Koca Çınar parkını, adını aldığı bu ağaca yakışır bir park olması için tamamen doğal Göksu nehri taşlarından yaptırdık. Parkın yapımında emeği geçen emekçilere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Murat Koca’da, parkın tamamen otantik, doğal bir park olduğunu, böyle güzel bir köye de yakıştığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra parkın yapımında emeği geçenlere “Koca Çınar” teşekkür belgeleri sunuldu. İkram bölümünde köyün yöresel börekleri, yetişen ürünlerden, meyvelerden ikram edilerek program sona erdi.





 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı davut
Hacı davut - 8 yıl Önce

Afferinnn...

Nilây Ölmez Erdoğan
Nilây Ölmez Erdoğan - 4 yıl Önce

Degerli kardesim Celalettin Ölmez Bostanözü köyümüze köylülerimizle birlikte cok emek vererek Ölmez eserler bırakıyor

SIRADAKİ HABER

banner284