Bu Çilede Sona Erdi

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri 2018 yılı programı kapsamında tamamlanan çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Bu Çilede Sona Erdi

Değirmenbaşı-Cerit-Bademli-Elmadağ-Taşdibi-Adaysız-Maşat-Bağlıbük-Hasançalış Köprüne kadar olan güzergah hattındaki köy ve bağlılarımızın yıllardır özlemi olan yol genişletme, stabilize ve bakım-onarım çalışmaları tamamlandı.

Tamamlanan çalışmaları İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alparslan ile birlikte yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, “ Yıllardır özellikle yaz aylarında mevcut hat üzerindeki kör nokta diye tabir edilen yerler ve virajlar çok sık trafik kazalarına neden oluyordu. Kış aylarında ise mevcut yoldaki buzlanma ve kar yağışı nedeniyle araçlar ve öğrenci servisleri yolda kalıyor, bu yolda kalmalar nedeni ile hem vatandaş hem öğrencilerimiz araçlarda mahsur kalarak donma tehlikesi ile karşı karşıya kalabiliyorlardı. Yine kışın bu buzlanma ve kar yağışı sık sık kazalara da sebebiyet veriyordu. Yıl bitmeden İl Özel İdaresi olarak yine yıllardır vatandaşımız için bir çile haline gelen bu yollardaki sıkıntıları da sona erdirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekiplerimiz hava koşullarına aldırmadan gece gündüz çalışıyor. Yapılan yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Sorunları çözmek için medeniyetin bel kemiği olan yol konusunda gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284