Bu Haftada Kavrulacagiz

Hava Sicakliligi Ramazan ayinin ilk haftasi boyunca artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin 2 – 8 derece üzerinde seyredecek.

Bu Haftada Kavrulacagiz
Önümüzdeki günlerde beklenen yüksek hava sicakligi nedeniyle yasanabilecek olumsuzluklara karsi; özellikle yüksek sicakliga karsi hassas ve kronik hastaligi olanlar, yaslilar ve çocuklarin günes isinlarinin dik geldigi 10:00–16:00 saatleri arasinda, güneste kalma süresinin en aza indirilmesi ve koruyucu tedbirlerin alinmasi gerekmektedir.
Ayrica beklenen yüksek sicaklik ve düsük nem dolayisiyla meydana gelebilecek orman yangin riskine karsi çiftçilerimizin aniz yakmamasi, vatandaslarin ve ilgilerin duyarli olmasi ve tedbirli davranmasi istendi.
Ilimizde 23 Temmuz Pazartesi günü en yüksek sicaklik 34, en düsük 17 derece olurken nem orani en yüksek 84, en düsük ise 16 derecede seyredecek. 24 Temmuz Sali günüyse en yüksek sicaklik 36, en düsük 18 derece olacak. 25 Temmuz Çarsamba ve 26 Temmuz Persembe günüyse sicaklik 37–38 dereceyi bulacak. En düsük ise 20 derece olacak.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284