Bu Seçim Kadir Ergin’le Atlatılamaz.Yerine Kayyum Atanmalı

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine hızla yaklaşılırken siyasi partilerde hareketlilik sürüyor.

Bu Seçim Kadir Ergin’le Atlatılamaz.Yerine Kayyum Atanmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarını tanıtmak için 30 Mayıs Çarşamba günü Yunus Emre Konferans Salonunda eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in de katıldığı bir toplantı yapıldı.

Toplantı sonunda gazetemize gelen bazı CHP’li üyeler, “Gördüğümüz kadarıyla İl Başkanı İsmail Atakan Ünver’in Milletvekili adayı olması sonrasında boşalan İl Başkanlığına getirilen Kadir Ergin’in seçim dönemini yönetemeyeceği yönünde kanaat getirdik. Partide canlılık yok. Hiç kimse canı gönülden çalışmıyor. Bu nedenlerden ötürü kendisini sevip saydığımız Kadir Ergin’in yerine kayyum atanmalı. Hatta bu kayyum eski il başkanlarından oluşan mesela eczacı Alaattin Işık, Osman Nuri Koçak, Yüksel Atik, Yaşar Evcen gibi insanlar görev almalı. Biz bu eleştirimizi olumlu yönde yapıyoruz. Araba devrilmeden herkes aklını başına alıp önümüze gelen bir milletvekilliğini kaybetmemeliyiz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284