Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalisin

Bu yil `Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalisin` sloganiyla tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüklerimizde Yaz Okullari faaliyetleri baslayacak.

Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalisin

Gençlik ve Spor Bakanligi, çocuklarimizin yaz aylarindaki vakitlerin daha verimli geçirebilmesi için ‘Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalisin’ sloganiyla yaz spor okullarinin kapilarini miniklere sonuna kadar açiyor.
Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlükleri tarafindan yürütülecek yaz spor okullari, okullar biter bitmez faaliyetlerine baslayacak. Son ders zili çaldiktan hemen sonra kapilarini açacak olan yaz spor okullari için kayitlar ise 13 Mayis tarihinde basliyor.
ÇOCUKLARIMIZ SPORA YÖNLENDIRILECEK
Büyüyen, gelisen ve genç nüfusa sahip ülkemizde gençlik ve spor egitimi faaliyetlerinin önemi her geçen gün daha da artiyor. Bu amaçla çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynagi yaratmak ve toplumda spor kültürünün olusmasina katki saglamak amaciyla, 81 il merkezi ve ilçelerimizde her yil uygulanan spor merkezleri bu yaz çocuklarimizin spor yapabilmesi için daha verimli kullanilacak.
Bugüne kadar basariyla uygulanan ‘Il Spor Merkezleri’ her geçen gün daha genis kitlelere hitap ediyor. Yaz spor okullarimiz her yil illerin spor tesisleri, egiticileri, okullarin tatil olusu esas alinarak Haziran ayinda faaliyete basliyor. 05-14 yas grubundaki çocuk ve gençler için “Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalisin” sloganiyla tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüklerimizde faaliyetler baslayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284