Bu Yıl Bir İlki Yapılacak

Karaman merkeze bağlı Sudurağı Belediyesi bu yıl ilki düzenlenecek olan “1. Sudurağı Sılada Buluşma Kaynaşma Kültür Festivaline” ev sahipliği yapacak.

Bu Yıl Bir İlki Yapılacak

KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyonu aracılığıyla tüm Karamanlıları “1. Sudurağı Sılada Buluşma Kaynaşma Kültür Festivalinde” ağırlamak istediklerini belirten Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan festival hakkında yaptığı açıklamada “Yaklaşık iki yıldır pandeminin etkisiyle gerçekleştirmek isteyip de gerçekleştiremediğimiz aynı zamanda bizim için bir ilk olan festivalimize sayılı günler kala şimdiden festival heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl ilki olacak olan festivalimizi her yıl daha da artan coşku ve heyecanla kutlama arzusundayız. Yurt dışından gelen gurbetçi hemşerilerimizin de katılımıyla gerçekleştirecek olduğumuz festivalimiz birlik ve beraberliğin, dayanışma ve kaynaşmanın, huzurun ve barışın simgesi olacaktır. Büyük küçük herkesi doyasıya eğlenecekleri bir organizasyona davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak olan “1. Sudurağı Sılada Buluşma Kaynaşma Kültür Festivali” 31 Temmuz 2022 Pazar günü saat 20.30’da Sudurağı Kapalı Belde Pazarında gerçekleştirilecek. Yazgı, Veli Erdem Akkülah ve Fatihhan isimli sanatçıların sahne alacağı programına katılım ücretsiz olacak. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284