BYEGM İl Müdürleri İstanbul’daki İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) merkez yöneticileri ile il müdürleri, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi öncesinde İstanbul’da gerçekleştirilen istişare toplantısında buluştu.

BYEGM İl Müdürleri İstanbul’daki İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Bir hafta içinde, aralarında çok sayıda büyükelçinin de bulunduğu 30’a yakın ülkenin diplomatik misyon temsilcisi, siyasetçi ve gazeteciyi Ankara'da "Bir Ramazan Gecesi" etkinliğinde bir araya getiren, "Türkiye-Suudi Arabistan Medya Buluşması ve Paneli"nde, Suudi Arabistan’ın önde gelen medya kuruluşlarından 20’yi aşkın gazeteci, Türk medyasının önemli isimleri ve Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Velid Abdülkerim el Hireyci ile Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Erdoğan Kök’ü ağırlayan, İstanbul'da geniş kapsamlı bir organizasyon ile yabancı medya mensuplarını ağırlayarak bilgilendiren toplantılar düzenleyen BYEGM, yurt içinde devam eden çalışmalarla ilgili atılacak adımları gözden geçirmek için bu kez de merkez ve taşra teşkilatı yönetimini İstanbul’da topladı.

BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca başkanlığında gerçekleşen, Merkez daire başkanları, Antalya, Adana, Afyonkarahisar, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Muğla, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Erzincan İl Müdürlerinin katıldığı toplantının ana konusu 24 Haziran seçimleriydi. Akarca, il müdürleri ile BYEGM takvimindeki etkinlikler ve yurt genelinde seçime kadar düzenlenecek diğer faaliyetlerle ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıda, hem ulusal hem de uluslararası gazetecilerin seçim sürecine dair yapacakları haberlerin en doğru bilgileri içermesinin ve bu kapsamda BYEGM'nin basın mensuplarına katkısının önemi vurgulandı.

Önümüzdeki günlerde ulusal ve uluslararası medya ile buluşmaların süreceğini belirten Genel Müdür Mehmet Akarca, faaliyetlerin tüm illerde yoğunlaşarak devam edeceği mesajını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284