BYEGM’den 4 Dilde Türkiye 2016 Kitabı

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) 2016 yılına damgasını vuran olayları “Türkiye 2016” kitabında topladı.

BYEGM’den 4 Dilde Türkiye 2016 Kitabı

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) 2016 yılına damgasını vuran olayları “Türkiye 2016” kitabında topladı. Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça olarak 4 dilde basılan kitapta, gün gün Türkiye ve dünyanın gündemine oturan olaylar fotoğraflar ile sunuluyor.

Siyasetin yanı sıra, spor, sanat ve bilim alanında yaşanan gelişmelere de kitapta geniş yer verilirken, 2016’ya damgasını vuran 15 Temmuz darbe girişimi 15 sayfa ile kitapta en fazla yer ayrılan konu oldu.

Kitap Türkiye’de bulunan medya kuruluşlarının yöneticileri ile yerleşik yabancı basın mensuplarına gönderilmeye başlandı. Yurtdışında bulunan temsilcilikler ile yabancı medya kuruluşlarına da iletilecek olan kitap aracılığı ile Türkiye’de 2016 yılına damgasını vuran olaylara ilişkin haberler muhataplarına iletilmiş olacak. Büyük bir özen ile hazırlanan kitap aynı zamanda kaynak kitap olma özelliğini de taşıyor.

Aşhane Karaman Kardeşlik Seferberliği gönüllüleri, Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu'nu ziyaret ettiler. İhtiyaç sahibi öğrencilere getirdikleri bot ve montları giydiren gönüllüler, miniklerin sadece bedenlerini değil; yüreklerini de ısıtmak istediklerini söylediler.

Kardeşlik Gönüllüleri emanetleri temin edip kendilerine ulaştıran kardeşlerine teşekkür ederek, kıyafetlerle birlikte sayfadaki binlerce kisinin sevgisini de iletmek istediklerini ifade ettiler.

Çocukların geleceğe yapılan en güzel yatırım olduğunu söyleyen Kardeşlik Gönüllüleri, miniklerin "sevgi, kardeslik, paylaşma" kavramlarını yaşayarak öğrenmeleri gerektiğine dikkat cektiler. Bu fırsatı yaratan okul idaresine, destek olan kardeşlik gönüllülerine ve yalnız bırakmayan KMÜ Aşhane Kardeşlik Seferberliği Topluluğu'na teşekkür eden gönüllüler, yoksulluğun tek çözümünün herkesin etrafına sahip çıkması  olduğunu belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284