Çakmagin Patlamasi Sonucu Ölen Liseli Topraga Verildi

Karaman`da gaz doldurdugu çakmagi atesledikten sonra meydana gelen patlamada hayatini kaybeden 16 yasindaki lise ögrencisi, gözyaslari arasinda topraga verildi.

Çakmagin Patlamasi Sonucu Ölen Liseli Topraga Verildi
Karaman Devlet Hastanesi morgunda otopsisi tamamlanan 16 yasindaki lise ögrencisi Emre Gezer’in cenazesi, ailesi tarafindan teslim alindi. Cenazeye Gezer’in yakinlari ile okul arkadaslari da katildi. Ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Gezer’in cenazesi gözyaslari arasinda Hamidiye Mahallesi’ndeki sehir mezarligina defnedildi.
Dün aksam saat 21.30 siralarinda Hürriyet Mahallesi 1486. Sokak’ta meydana gelen olayda, lise ögrencisi Emre Gezer (16), evlerinin önünde park halinde bulunan babasina ait 70 FK 091 plakali otomobilde arkadaslari Kemal Öztürk, Mehmet Simsek, Fatih Menekse ve Kadir Kocadurmus ile sohbet ederken camlari kapali olan otomobilin içinde arkadasina ait çakmagi gaz tüpüyle doldurmak istemisti. Gezer, doldurdugu çakmagi kontrol amaciyla atesleyince araçta biriken gaz nedeniyle elindeki çakmak ve gaz tüpü patlamisti. Patlamada Emre Gezer, Kemal Öztürk ve Fatih Menekse çesitli yerlerinden yaralanmisti. Yaralilardan durumu agir olan Emre Gezer, arkadaslarinin çagirdigi ambulansla kaldirildigi Karaman Devlet Hastanesi'nde hayatini kaybetmisti. Patlamada ellerinde ve yüzünde yaniklar olusan Kemal Öztürk ve Fatih Menekse ise tedavi altina alinmisti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284