Çaliskan: Dev Projelerimiz Ve Hizmetlerimiz Kesintisiz Devam Ediyor

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, bugün belediye meclis salonundan bir basin toplantisi gerçeklestirdi. Yatirim ve hizmetler konusunda genis kapsamli bilgiler veren Baskan Çaliskan ` Gerek büyük projelerimiz, gerekse rutin hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor` dedi.

Çaliskan: Dev Projelerimiz Ve Hizmetlerimiz Kesintisiz Devam Ediyor

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan; " Göreve geldigimiz günden bu yana Karamanimizin büyümesi ve gelismesi adina proje ve hizmet üretmeye devam ediyor. Daha yasanabilir ve daha modern bir sehir insa etme gayretindeyiz. Hem bakanliklarla birlikte hem de belediye olarak kendi yürüttügümüz projeler planli bir sekilde devam ediyor" dedi.
"Tüm Imkanlarimizla Hizmete Devam Ediyoruz"
7 Haziran genel seçimleri sonrasi ortaya çikan koalisyon hükümeti olasiligina dikkat çeken Baskan Çaliskan " Ülkemiz koalisyon hükümetleri döneminde hemen her alanda ciddi sorunlar yasadigi için, mevcut siyasi konjonktür vatandaslarimiz üzerinde, hizmetlerin ve yatirimlarin durmasi ile ilgili bir tedirginlik yaratmis olabilir. Ama buradan sunu ifade etmek isterim ki hükümet hala görevi basindadir. Gerek hükümet yatirimlari gerekse belediyemizin yatirim ve hizmetleri kesintisiz bir sekilde devam etmektedir. Tüm imkanlarimizi seferber etmek sureti ile bu sehre hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.
Piri Reis Vadisi Hizla Yükseliyor, Yeni Talepler Alinacak
Karaman'in en prestijli projelerinden birisi olan Piri Reis Vadisi projesinin ilk etap çalismalari araliksiz devam ettigini belirten Baskan Çaliskan " ikinci etap proje çalismalarina baslandi. Önümüzdeki günlerde TOKI yetkilileri Karaman'a gelecekler. Projenin uygulandigi alanda örnek daireler yapmak sureti ile ikinci etap talep islemlerini baslatacaklar" dedi.
Kent Meydani Projesi Ihale Edilecek
Bir diger dev proje olan Kent Meydani Projesi2nde gereken bütün prosedürlerin yerine getirildi diyen Baskan Çaliskan; "En kisa sürede ihale sürecini baslatacagiz. Sunu belirtmek isterim ki belediye olarak kendi imkânlarimizi kullanarak bu dev projeyi yapabilecek kapasiteye sahibiz" dedi
Kanal Karaman Projesi Devam Ediyor
Baskan Çaliskan Taskin Suyu Önleme Projesi ile ilgili olarak ise sunlari kaydetti; " Devlet Su Isleri ile birlikte yürüttügümüz Taskin Suyu Önleme Projesi'nde herhangi bir durma söz konusu degil. Geçtigimiz yil baslayan çalismalar su anda Höyük civarina kadar gelmis durumda. Bu Höyük civarinda belediye olarak biz gerekli imar düzenlemelerini yapiyoruz. " dedi.
Yeni Çevre Yolu'nda Çalismalar Sürüyor
Mut yolundan baslayarak Eregli Yoluna kadar devam eden Yeni Çevre Yolu Projesinin 11 km'lik ilk etap çalismalarinin devam ettigini söyleyen Baskan Çaliskan " Bu yil sonu insallah yeni çevre yolumuzdan geçebilecegiz" dedi.
TeknoKent Çok Önemli Bir Kazanimdir
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan projesi onaylanan TeknoKent konusunda ise sunlari kaydetti; "Karamanimizin gelecegi adina, marka sehir olmasi yolunda önemli projelerden birisi olan Teknokent projesinde, yapilan basvuru sonucunda “Karaman Teknoloji Gelistirme Bölgesi”nin kurulmasina yönelik Bakanlar Kurulu’nun 2015/7734 sayili Karari, 24 Haziran 2015 tarihli ve 29396 sayili Resmi Gazete’de yayimlanmistir. Teknokent ile Organize Sanayi Bölgesi ve Üniversite arasinda bir köprü kurularak; vasifli eleman artisina katki saglanmis olacaktir. Is imkânlarinin arttirilarak beyin göçünün engellenmesi, Sanayi bölgesinde üretilen ürünlerin kalitelerinin artirilmasi gibi bölge ekonomisine olumlu etkileri olan Teknokent, Karaman için önemli bir firsattir."
5 Mahallede 7 Adet Semt Spor Sahalari Yapimi Basladi
Baskan Çaliskan Semt Spor Sahalarinin yer teslimlerinin yapildigini ve Tapduk Emre, Mümine Hatun, Hürriyet, Üniversite ve Çeltek Mahallelerimize Spor Toto ile birlikte 7 adet Semt Spor Sahasi yapiminin basladigini söyledi. 3 Mini Futbol Sahasi, 3 Basketbol Sahasi, 1 Voleybol Sahasi ile vatandaslarimiz modern spor alanlarina kavusacak.
Yeni Muhtar Evleri Kuruluyor
Mahalle muhtarlarinin mahallelerinde yasayan vatandaslara daha iyi hizmet verebilmeleri adina sehrin farkli noktalarina 6 adet yeni muhtarlik ofisi kuruluyor. Bu ofisler toplam 30 mahalleye hizmet verecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284