Çalışkan “Gazipaşa Caddesi Yenileme Çalışmasıyla İsmet Paşa Caddesi Yaya Yoğunluğu Hafifletilecek”

Tahsin Ünal Mahallesi’nde bulunan ve şehrin en önemli caddelerinden birisi olan Gazipaşa Caddesi 23, 26 ve 32. sokakta düzenleme çalışmaları devam ediyor. 

Çalışkan “Gazipaşa Caddesi Yenileme Çalışmasıyla İsmet Paşa Caddesi Yaya Yoğunluğu Hafifletilecek”

Altyapı çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığı caddede üstyapı çalışmalarına geçildiği bilgi edinilirken Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları yerinde inceledi. Gazipaşa Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve cadde üzerindeki esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, caddenin gerçekleşecek olan düzenlemeyle daha prestijli hale geleceğini belirterek şunları söyledi: “Düzenleme çalışmaları kapsamında; kaldırımlar genişletilerek daha kullanışlı ve modern hale getirilecek, yollar parke taşı ile kaplanacak, aydınlatma çalışmalarıyla cadde daha kullanışlı ve prestijli hale gelecek, Karaman’ın en işlek caddesi olan İsmetpaşa Caddesi’ne sınır olan Gazipaşa Caddesi gerçekleşecek olan bu düzenlemeyle İsmetpaşa Caddesi’nin yaya yoğunluğunu da hafifleterek vatandaşlarımızın daha huzurlu ve rahat gezebileceği modern bir cadde olacak” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 16:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşeri
Hemşeri - 5 yıl Önce

Rezalet.... Kış günü bu reva mı? 5 tane yaz geldi geçti şimdi mi aklına gelmiş muhteremin?! 3 ay sonra seçim olacağından olmasın! Bu arada nerde tren hala? Nerde çeşmeden akacak içecek suyu? nerde parklar bahçeler ağaçlar.... hani şu sözü verilen??? Çar çamur içinde bu yolla bi vitrin yapıp yine turnayı vuracaklarını zannediyorlar heralde!!!

SIRADAKİ HABER

banner284