Çaliskan “Gelin Bu Sehri Birlikte Yönetelim”

Karaman Belediyesi, 2015-2019 yillarini kapsayacak Stratejik Plan için vatandaslarin da göüs ve önerilerini almak için resmi web sayfasinda bir anket yayinladi.

Çaliskan “Gelin Bu Sehri Birlikte Yönetelim”

Konu ile ilgili açiklama yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: "Bu sehri, tüm vatandaslarimizla birlikte yönetmeyi vaat etmistik. Halkimizin sekil verecegi bu çalisma dönemini kapsayacak stratejik plan ile anlayisimizi, katilimciligimizi ortaya koyacagiz. " dedi.
Hazirlanacak olan 5 yillik stratejik planda vatandaslarinda birer paydas oldugunu vurgulayan Baskan Çaliskan açiklamasina söyle devam etti. “Bu sehirde yasayan bütün vatandaslarimizin yine bu sehrin yönetilmesinde hak sahibi olduklarini düsünüyorum. Kimi zaman kulaga yapilmasi çok zor gibi gelen fikirler bile çok güzel projelere ilham kaynagi olabiliyor. Gerek halkimizin, yönetimde katkilarinin olmasi gerekse fikir paylasimi bakiminda böyle bir anket yayinladik. Vatandaslarimizi anketimizi doldurarak belediyemizin yönetimine katki vermeye çagiriyorum.” Dedi. Ankete katilmak isteyenler www.karaman.bel.tr adresinden ankete ulasabilirler. Vatandas memnuniyeti anketi Temmuz ayi sonuna kadar yayinda kalacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284