Çaliskan: Karaman Sorunsuz Bir Sehir Olacak

AK Parti Belediye Baskan Adayi Ertugrul Çaliskan Karaman’i 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için proje üretmeye devam ediyor. Çaliskan engelliler içinde uygun üst geçitler ve kötü görünümdeki eski Kervansaray ve Devranoglu adalarinin tanzimi ve yeniden yapilmasi ile Karaman’in sorunlarinin bir bir çözülecegini söyledi.

Çaliskan: Karaman Sorunsuz Bir Sehir Olacak

Ertugrul Çaliskan, Karaman’i görünüm ve her kesime hitap eden hizmetleri ile sorunsuz bir sehir haline getirmek için çalisiyor. Çaliskan, üst geçit projeleri ve sehirde göze hos gelmeyen yerlerin yerine modern yerler insa etmeyi planliyor.
Ertugrul Çaliskan, “Biz sehrin bütün sorunlarini biliyoruz. Gece gündüz demeden çalisiyoruz. Bu sehirde ne eksikse onun için projeler üretiyoruz. Laf degil proje üretiyoruz. Karaman modern bir kent olma yolunda daima ileri gidecek. Karamanimizin en büyük eksiklerinden biri üst geçidin olmamasi. Özellikle ana yol üzerinde bulunan kritik yerlerde üst geçit yaparak trafik kazalarini en aza indirgemeyi planliyoruz. Karsidan karsiya geçerken vatandaslarimiz gönül rahatligi ile geçebilecekler artik. Ilk olarak 100. Yil caddesine yapacagiz. Bunun yani sira sehrimizde eskiden ticaretin kalbi olan Kervansaray ve Devranoglu adalarinin tanzimini yaparak orada modern yapilar yapacagiz. Karamanimiza farkli bir görünüm katacagiz. Biz daima Karaman daima hizmet diyerek yola çiktik. Hizmet etmeye geliyoruz” dedi.
Ertugrul Çaliskan’in projeleri;
100. Yil Caddesi Üst Geçit ve Üst Geçitler
100 yil caddesine bir üst geçit yapilmasi en öncelikli isimiz olacak. Çünkü orada merkez tarafinda oturan çocuklarin caddenin diger tarafinda ki okullarina ulasimi açisindan bir sikinti var. Orada modern engellilere hizmet edecek bir üst geçit projesi hazirladik. O bölge halkina da hizmet edecek olan üst geçit çalismamiz kaza olma riskini de azaltarak güvenli bir ortam olusturacak. Modern üst geçit çalismalarimiz bunun gibi kritik yerlerde de devam edecek. Ilk olarak 100. Yil caddesinde baslayarak sehrin bütün noktalarina yayacagiz. Bu uygulama ile güvenli bir trafik ortami olusturacagiz.
Eski Kervansaray ve Devranoglu Adalarinin Tanzimi
Karamanimizin tarihinde ticari merkez olan ve simdi ise tam bie mezbelelik görünümünde olan eski Kervansaray ve karsisinda ki Devranoglu mülkleri imar planina uygun sekilde tanzim edilecektir. Görüntü açisindan kötü olan yerde yenileme ve modern yapilar yapilacaktir. Sehrin tam merkezinde ki bu çirkin görüntü bu proje ile yerini modern bir yapiya birakacaktir. Sehir içerisinde buna benzer yapilar da yenilenecek ve modernlestirilecektir. Karamanin görünümü degisecektir. Karaman bu projelerle modern bir kent olma yolunda daima ileri gidecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284