Çaliskan, TSO’nun Meclis Toplantisina Katildi

Ticaret ve Sanayi Odasi Nisan ayi Meclis toplantisi, Belediye Baskani Sayin Ertugrul Çaliskan, Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani M. Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay ve Meclis üyelerinin katilimi ile gerçeklestirildi.

Çaliskan, TSO’nun Meclis Toplantisina Katildi

Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani M. Gökhan Alkan meclis toplantisini açarak bir konusma yapti. Alkan, “Belediye Baskani olarak sizi ve meclis üyelerinizi tebrik eder herkese hayirli ugurlu olmasini temenni ederim. Görev süreniz boyunca sizlere destek olacagiz ve Karaman'a hizmet verecegiz" dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’da Karaman için yeni yapacagi projelerden bahsederek Karaman'in cazibe kenti ve marka sehir olmasi için birlik ve beraberlik içinde Dernekler, Vakiflar ve Sivil Toplum Kuruluslari olarak hep bereber çalisilmasi gerektigini söyledi. Geçmisteki belediyecilikten farkli bir belediyecilik yapmak istediklerini dile getiren Çaliskan, Karaman Belediyesi olarak her zaman kapilarinin herkese açik oldugunu ifade etti.
Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay’da, “Öncelikle Belediye Baskanimiza ve ekibine bizleri kirmayip toplantimiza katildigi için tesekkür ediyorum. Baskanimizin düsüncelerine katilmamak elde degil. Sahsim ve Baskanimla beraber birlik ve beraberlik içinde karar alinmasinda ve Karaman için yapilacak her seyde sonuna kadar variz. Bu birlikteligi güce baglamaliyiz. Fikirlerimizin alinmasi memnuniyet verici. Karaman'da bundan sonraki süreç de tüm Sivil Toplum Kuruluslari olarak birlik ve beraberligi saglayarak Ilimizin karar noktasinda insanlarin ayni fikirde olmasini saglamaliyiz. Herkes adina tekrar Baskanimizi tebrik ediyorum ve ilimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284