Çalışmalara Hız Kesmeden Devam Ediliyor

Karaman Belediyesi asfalt, yol yenileme ve yapım çalışmalarına farklı mahallelerde devam ediyor.

Çalışmalara Hız Kesmeden Devam Ediliyor

Karaman Belediyesi Fen İşleri Ekipleri şehrin yeni yapılaşma bölgelerinden olan Yenişehir Mahallesi’nde asfalt serimi ve yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yenişehir Mahallesi 653, 1236, 1241, 1243 Sokak ve Hilal Caddesi’nde devam eden çalışmalarda ekipler, asfalt serimi ve yol kazıma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Hilal Caddesi’nde bozulmuş ve eskimiş olan yoldaki asfaltı asfalt kazıyıcıyla sökerek tekrar işlenip kullanılmak üzere depoluyor. Sokaklarda asfalt çalışmaları kapsamında PMT serimine devam ediliyor. Yol yapım çalışmasında ise fen işleri ekiplerince, 653 Sokağın yolu Işın Çelebi Caddesi’yle birleştirilerek sokağın caddeye bağlanması sağlandı.
Öte yandan fen işlerine bağlı ekipler sıcak asfalt çalışmalarında İmaret Mahallesi’ndeki dört sokağın (136, 140, 177, 181) asfalt serimini tamamladı.
Çalışmaların öncelikli olarak ihtiyaç duyulan bölgelerde devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; “Fen işlerine bağlı ekiplerimiz ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt serimine devam ediyor. İmaret Mahallesi’nde ki çalışmalarda dört sokağın sıcak asfalt serimini tamamladık. Tüm çalışmalarımızı daha önceden tespiti yapılmış, ihtiyaç duyulan bölgelerde planlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin hangi bölgesinde ihtiyaç varsa sorunlarını tek tek gidereceğiz. Ekiplerimiz öncelikli bölgelerin tespitini titizlikle yürütüyor. Karaman’da asfaltsız, kaldırımsız yol kalmayacak. Kötü olan bütçemize rağmen söz verdiğimiz gibi tüm vaatlerimizi, sizlerin de desteğiyle Allah’ın izniyle yerine getireceğiz” dedi.
Yetkililer yol yenileme, asfalt ve kaldırım çalışmalarının belirli bir program dahilinde devam edeceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284